Gazete Vatan Logo

Beyaz Show konukları belli oldu! 12 Mayıs Beyaz Show fragmanı

Beyaz Show bu akşam yine göz kamaştırıcı bir konuk kadrosu ile ekranlara gelecek. Kanal D ekranlarının yıllardır fenomeni olan Beyaz Show'da bu hafta birbirinden ünlü isimler yer alacak. İşte Beyaz Show 12 Mayıs konukları ve fragmanı...

Beyaz Show konukları belli oldu! 12 Mayıs Beyaz Show fragmanı

Beyaz Show bu akşam ekranlara gelecek. Kanal D ekranlarının on yıllardır Cuma akşamlarına ambargo uygulayan programı Beyaz Show'da nefesleri kesecek isimler konuk olacak. İşte Beyaz Show'un bu haftaki konukları...

Kenan Doğulu, Hande Soral, Bensu Soral, Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı ve Tahribad-ı İsyan bu hafta Beyaz Show’da! Beyaz Show 12 Mayıs Cuma akşamı saat 23.30'da Kanal D'de!

Efsane şarkıların sahibi gülüşüne kurban olunan adam ailemizin sanatçısı Kenan Doğulu, oynadığı her karakterle ışık saçan güzelliğiyle büyüleyen bir kadın Hande Soral, her sahnesi ekrana kitleyen gözlerinden alev saçan bir melek Bensu Soral, voleybolda büyün kupalara damgasını vuran sarı melekler Fenerbahçe Voleybol Takımı, tek şarkılık performanslarıyla ortamların en cool grubu Tahribad-ı İsyan bu hafta Beyaz Show'a konuk oluyor.

Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve sürprizleriyle "Beyaz Show" bu hafta da yine şahane!

BEYAZ SHOW'DA FLAŞ GELİŞME
Beyazıt Öztürk'ün sunumuyla Kanal D'de ekranlara gelen 'Beyaz Show'un eskisi gibi canlı olarak yayınlanması gündemde...
Posta Gazetesi'nden Mesut Yar'ın, "Beyaz Cephesinde Son Durum" başlıklı yazısı şöyle:
"Ve Beyaz benim birkaç hafta önce duyurduğum müjdeyi verdi. Beyaz Show (Kanal D) haftalık formatına döndü.
Beyaz, yayının şimdiki gibi bant mı canlı mı olacağı konusunda kesin bir açıklama yapmadı ama şimdilik konuşulan haziranda yeni bölümlerin banttan gösterileceği.
Ha belki son iki bölümün canlı yapılma ihtimali var ama bırakalım da onun müjdesini Beyaz kendisi versin. Hadi bakalım."

Haberin Devamı