Gazete Vatan Logo
Magazin Beyaz Show 29 Nisan 2016 konukları kim?

Beyaz Show 29 Nisan 2016 konukları kim?

Beyazıt Öztürk'ün sunumu ile yıllara meydan okuyan Beyaz Show'un bu hafta hangi ünlü isimleri konuk ediyor. Büyük bir merak konusu olan Beyaz Show'un konukları programa renk katacak. İşte tüm ayrıntılarıyla Beyaz Show'a konuk olacak isimler...

Beyaz Show 29 Nisan 2016 konukları kim?

Kanal D ekranlarında yılların eskitemediği talk show programı Beyaz Show yine bomba gibi bir bölümle ekranlara gelecek. Tecrübeli şovmen Beyazıt Öztürk'ün sunumu ile her hafta kahkaha tufanına dönüşen Beyaz Show yine büyük bir ilgi ile takip edilecek.

Beyaz Show 22 Nisan Cuma akşamı saat 23.30'da Kanal D'de! Sakın kaçırmayın!

Beyaz Show Bu Hafta Yine Gümbür Gümbür Bir Programla Geliyor

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; güçlü sesi ve yorumuyla Türk pop müziğinin sevilen sesi Burak Kut, ünlü manken Ebru Şallı, ünlü oyuncular Nergis Kumbasar ve Onur Büyüktopçu, ünlü müzisyen Mithat Körler ve ünlü tenisçi Çağla Büyükakçay konuk oluyor.

Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle "Beyaz Show" bu hafta da yine şahane!

BURAK KUT KİMDİR?

Burak Kut, Çapa Ortaokulu'na gittiği yıllarda okul orkestrasıyla birlikte yaptığı çalışmalarla müzik kariyerine başladı. Daha sonra Şehremini Lisesi'ne devam etti fakat müzik derslerinin olmaması sebebiyle, ikinci senesinde olmasına rağmen oradan ayrılarak İstanbul Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'ne başvurdu ve sınavlardan birincilikle geçerek okula girmeye hak kazandı. Sanatçı burada flüt ve piyano eğitimi aldı. Okul korosunun solistliğini üstlendiği lise yıllarında gerek kendi okulu, gerekse Kabataş Erkek Lisesi adına katıldığı yarışmalarda 3 yıl üstüste birinci oldu.
1995 Ağustos ayında çıkardığı ikinci albümü "Nereden Geldim, Nerelere Gideceğim"e Londra'da çok başarılı bir klip çekti ve bu albümle kendini daha da geliştirdi ve söz ve beste yazmaya ağırlık verdi. "Yaşandı Bitti" isimli parçasına New York' da çekilen klip büyük ses getirdi. Bu arada albüm çalışmalarının dışında da müzik etkinliklerini sürdürdü; 100 kişilik senfoni orkestrası ve Sarah Brightman'la düet yaptı.
İzmir, Bursa, CRR, AKM, Lütfi Kırdar'da senfoni orkestralarıyla çeşitli zamanlarda konserler vererek sadece bir pop müzik sanatçısı olmadığını ve başarılı bir tenor olarak güçlü sesi ve yorumuyla opera, müzikal ve tango parçalarını da başarıyla seslendirdiğini gösterdi. İzmir Açıkhava Tiyatrosu'da Mehveş Emeç'le birlikte ses getiren bir konser verdi.
"Notre Dame'ın Kamburu" isimli filmin hem müziğini seslendirdi, hem de seslendirmesini gerçekleştirdi. Bu seslendirmesinden dolayı yurtdışında başarısından sıkça söz ettirdi. Aynı projeyi Yunanistan'da yapan ünlü Yunan şarkıcı Sakis Rouvas ile düet yaptı ve Kıbrıs-Yeşil Hatta birlikte verdikleri konser ile Abdi İpekçi Barış Ödülü'ne layık görüldü. Ayrıca bu çalışma sonrasında CNN World Burak Kut ile bir röportaj yaptı ve tüm dünyada yayınlandı. Bu yoğun etkinliklerden sonra 1997 Haziran ayında tüm söz ve besteleri kendisine ait olan 3. albümü Küçük Prens'i kendi şirketinden çıkardı. Aynı sene David Morales ile birlikte Derdim Var adlı bir Maxi Single hazırladı Burak Kut. 1997'de Birleşmiş Milletler'in himayesi Mavi Jeans sponsorluğunda Burak Kut ile Sakis Rouvas yeşilhatta tepki çeken konser verdi. 2000 Eylül ayında yine tüm söz ve bestelerinin kendine ait olduğu şarkılardan oluşan "Burak Kut" isimli 4. albümünü ise Universal Müzik'ten çıkardı. 7 yıllık ara verirken 2002'de O Şimdi Asker adlı filmde rol aldı.
Ve 6 yıllık aranın ardından kişiliğine kattığı olgunluk ve gerek olgun kişiliğinin gerekse 7 yıllık aşkın sesine yansıması sayesinde Burak Kut, büyük bir titizlikle çalışarak yepyeni şarkılarla dopdolu bir albüm ortaya çıktı. 17 Mayıs 2007 Perşembe günü Doğan Müzik Company'den çıkan "KOMPLE" adlı albümü ile müzik marketlerdeki yerini aldı.
Meyra'nın 22 Haziran 2009'da çıkan Meyra ve 4 Tenör adlı albümüne katkıda bulunup Meyra ile birlikte Karar bize Ait şarkısında başarılı bir düet yaptı ve klip çekildi.
6. albümü "İLAÇ" 24 Aralık 2009'da çıktı. Rock müzik ağırlıklı bu Albüme ilk klip Burak Kut´un "Ben Yokum" parçasına çekildi.
2011 yılında Burak Kut, Dr. Cansel Yeni ile evlendi, Aden Bucan adlı kızları olmuştur.
9 Ekim 2013 tarihinde 4 parçadan oluşan Sevginin Her Hali albümü satışa sunulmuştur. İlk klibi "Ver Allah", ikinci klibini ise "Hani" parçasına çekildi.
12 Mart 2014 tarihinde önce Kanal D sonra atv'de yayınlanan ve Bülent Emrah Parlak ile başrol olarak paylaştığı Ankara'nın Dikmen'i dizisinde Latif Kutlu karakteriyle oynadı.

Haberin Devamı