Gazete Vatan Logo

Beşiktaş JK Müzesi’nde 'Star Wars' sergisi!

Beşiktaş Kulübü, dünya sinema tarihine damgasını vuran, her yaştan milyonlarca hayranı bulunan 'Star Wars' serisinin yeni filmi 'Star Wars: Son Jedi' izleyicisini çok özel bir sergi için Vodafone Park’ta Beşiktaş JK Müzesi’ne davet ediyor.

Beşiktaş JK Müzesi’nde 'Star Wars' sergisi!

Sergide müzik, eğlence, spor, karikatür ve fotoğraf dünyasının tanınmış simalarının 'Star Wars' markasına olan hayranlıklarından esinlenerek tasarladıkları birbirinden heyecan verici Star Wars Stormtrooper figürleri yer alıyor. Sergi, 23 Aralık-7 Ocak tarihleri arasında Vodafone Park Beşiktaş JK Müzesi’nde ziyaretçilerini bekliyor.

Sergide ünlü isimlerin tasarımları yer alıyor

Aralarında Ayşe Tolga, Can Bonomo, Erdil Yaşaroğlu, Gupse Özay, Mehmet Turgut ve Sinan Güler’in tasarımlarının yer aldığı sergi, Vodafone Park içinde bulunan Beşiktaş JK Müzesi’nde Star Wars hayranları ile buluşacak.

23 Aralık Cumartesi günü ziyarete açılacak olan sergi sırasında çocuklar için 'Star Wars' karakterleri ile yüz boyama ve origami atölyeleri gerçekleşecek. Açılış gününde serinin hayranları, müze içinde yer alacak 'Star Wars' temalı fotoğraf kabininde günün anısını yaşatacak temalı fotoğraflar çektirebilecek.