Gazete Vatan Logo
Magazin Beş Kardeş yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Beş Kardeş yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Kanal D'nin sevilen dizisi son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Sait, Canan ile nikah kıydıktan hemen sonra Mukadder ve Hakkı, kardeşlerin evine yerleşti. Peki yeni bölümde neler olacak? Beş Kardeş yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Beş Kardeş yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Kanal D'nin sevilen dizisi son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Sait, Canan ile nikah kıydıktan hemen sonra Mukadder ve Hakkı, kardeşlerin evine yerleşti. Peki yeni bölümde neler olacak? Beş Kardeş yeni bölüm fragmanı yayınlandığı an haberimizde olacak..

BEŞ KARDEŞ BÖLÜM FRAGMANI

Sait, Canan ile nikah kıydıktan hemen sonra Mukadder ve Hakkı, kardeşlerin evine yerleşir. Mukadder'in torun baskısından bunalan Sait, Canan ve Melike'yi de alıp balayına kaçar. Sevdikleri kadınlara kendilerini ispat etmek isteyen kardeşler, Sait'in yokluğunda ortalığı toz duman edecektir. Sait, döndüğünde kardeşlerinin sebep olduğu büyük yıkımı tamir edebilecek midir?

“Beş Kardeş” güçlü kadrosu ve sürükleyici hikayesi ile her Salı saat 22.30'da Kanal D’de ….Sakın Kaçırmayın!

Dizinin yeni bölümünde; Nazım, "Halkın Öfkesi" adlı gazetesinde çalışmak üzere stajyer arayacak. Gazetecilik bölümünde okuyan Zeynep, Nazım'ın ilanına başvurduğu sırada Aziz ile tanışacak. Aziz'in aşık olduğu Zeynep'in hayatı hiç ummadığı bir şekilde değişecek.

Haberin Devamı

İzleyenleri yine kahkahaya boğacak olan bölümde; Sait, Nazım, Turgut, Orhan ve Aziz sevdikleri kadınlara açılmak için kendilerine has yöntemlerle planlar yapacak.