Gazete Vatan Logo

DJ Berna Öztürk kimdir?

Berna Öztürk Survivor 2017 yarışmasının en azimli isimlerinden olarak göze çarpıyor. Ablasının megastar Tarkan ile ilişkisinden dolayı ''Tarkan'ın baldızı'' olarak ünlenen Berna Öztürk neler yapıyor? İşte Berna Öztürk hakkında merak edilen soruların yanıtları...

DJ Berna Öztürk kimdir?

Berna Öztürk Survivor 2017'ye damga vuracak isimlerden biri olarak göze çarpıyor. Farklı tarzı ile bilinen Berna Öztürk'ün özel yaşamı hayranları tarafından oldukça merak ediliyor. Survivor 2017 Ünlüler takımında yer alan Berna Öztürk hakkında bilinmeyenleri sizleri için derledik.

BERNA ÖZTÜRK İNSTAGRAM HESABI

BERNA ÖZTÜRK KİMDİR?

Survivor 2017 yarışmacısı Berna Öztürk 28 Nisan 1983'de İstanbul'da doğdu. F.M.V. Özel Ayazağa Işık Lisesi'nde ortaöğretimini tamamlayan Berna Öztürk, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü mezunudur. İngilizce, İspanyolca ve Almanca bilen Survivor yarışmacısı, birçok spor dalıyla ilgilenmektedir.

Kiteboard (IKO Uluslararası Eğitmen - Türkiye Yelken Federasyonu Eğitmen - Freestyle Türkiye İkinciliği), Hentbol (lisanslı/Sarıyer Spor Kulübü), Wake-board (lisanslı/Hip-Notics), Tenis, Voleybol ve Wing - Chun gibi spor dalları ile ilgilenen Berna Öztürk, DJ olarak tanınmaktadır.