“Asla evden çıkmam abi” keyifli tavsiyeler

Şu anda içinizi ısıtan tatlı bir güneş karşısında keyif yapıyorsunuz değil mi! Evet, hava epey serin, hele gölgede insanın içi titriyor. Ama işte Güneş‘in altında... Ah o mucizevi, insana yaşam arzusu veren, tenini gıdıklayan Güneş... Ne soğuk, ne savaş ne kavga... Güneş ve siz bahtiyarsınız şu ânda... Bu son dem oysa ... Önümüzdeki hafta bambaşka bir mevsim kapıda.Beni de bir şair havası aldı sanırım şu anda... Demem o ki; hele çarşamba günü sonrası kara kış esir alacak hayatımızı. Eğer, “Evden çıkmam abi” diyenlerdenseniz, salça, reçel,tarhana,enginarın yanına evde kesintisiz izlemek için dizi ve filmleri de istifleyin bir kenara. İşte keyfi ve eğlencesi tarafımca garantili, 10 numara 5 yıldız yapımlar.

“Asla evden çıkmam abi” keyifli tavsiyeler

Diziler: İşte size bayılarak takip ettiğim birkaç dizi önerisi. Genellikle üç sezon yayınlanmış diziler bunlar. Eh yabancılarda zaten bir sezon 12 bölüm, dizilerin uzunluğu ise en fazla 40 dakika. Yani hemen internetten (alt yazıları da var) indirip, günde ikişer üçer izleyerek rahatlıkla ülkemizde de Amerika ile aynı anda gösterime başlayacak yeni sezon bölümlerine yetişebilirsiniz.

Haberin Devamı

House of Cards: Politika sevenlere... Muhteşem... Efsane oyuncu Kevin Spacey ve Robin Wright başrolde. Bir kongre üyesinin Amerika başkanlığına uzanan ve iktidar olma yolundaki kirli oyunları konu alan ve politikanın korkunçluğunu gözler önüne seren inanılmaz cesur bir yapım. Entrikada son nokta.

Ray Donovan: Liev Schreiber ve John Voight sanırım bu diziye başlamak için yeterli . Hollywood’da, ünlülerin ve “önemli” kişilerin “fixerlık” görevini üstlenen bir adamın nefes kesen macerası. Nedir bu “fixerlık”derseniz ; ünlülerin skandallarını örtbas etmek , zenginlerin entrikalarını yoluna koymak gibi bir iş olarak düşünebilirsiniz . Bir hukuk bürosuna bağlı olarak çalışan Ray Donovan, uyuşturucudan sex skandalına kadar her tür meseleyi hukuk dışı olarak sümen altı etmek için maaşlı çalışan bir adam.Sanırım gerçekten Hollywood’da böyle bir meslek var. Tabii Ray’in kendi hayatı çok daha karışık. Nefes kesen bir macera ve biraz da sert bir iş izlemek istiyorsanız tam size göre.Kesinlikle 15 yaş altı için uygun değil.

Haberin Devamı

The Affair: Kadın-erkek ilişkileri ile ilgili filmleri sevenler için...Öyle romantik aşk hikayesi filan sanmayın yalnız.Sayfiyeye ailesiyle gelen bir şehirli yazar ile, yazlık lokantada garson olarak çalışan evli bir kadının yasak ilişkisi... Ama dizinin farklılığı, kimin öldürüldüğünü bilmediğiniz bir cinayet soruşturmasında , kadının ve erkeğin aynı olayı farklı anlatışıyla hikayenin ilerliyor olması. Seyirci, aynı olayı kadının ve erkeğin gözünden ayrı izliyor. Heyecanlı,karmaşık ve zeki...Ruth Eilson,Dominic West ,Joshua Jackson ve Mauro Tierney şahane oynuyor.

FİLMLERDEN HABER VER DİYENLERE

Evde sinema keyfi bambaşka... İşte size keyif katsayısı garantili, DVD’si satışta olan film önerilerim.

Robin Hood’un son macerası: 1930-1950 yıllarının, özellikle Robin Hood rolüyle akıllara kazınan efsane Hollywood Starı Errol Flynn’in ölmeden önce 16’lık lolitasıyla yaşadığı skandal aşk hikayesini eğlenceli bir dille anlatıyor.Kevin Kline-Susan Sarandon-Dakota Fanning’in şahane performanslarıyla çok keyifli bu film, 2013 yapımı.

Haberin Devamı

James Bond serisi: Yeni film ‘Spectre’nin vizyona girmesiyle James Bond aşkınız kabardıysa hemen tüm koleksiyonu satın alıp izlemeye başlayın. Ben öyle yaptım.Favorim şimdilik, Sean Connery’li, Dr.No. Bu hafta Roger Moor’un Bond’unda sıra.

Oss 117: James Bond deyince, Fransız Bond komedisi OSS 117’den bahsetmeden olmaz. Artist filmiyle Oscar kazanan Jean Dujardin’in 2006 ve 2009 yıllarında oynadığı ,Kahire ve Rio’da geçen iki serilik macerasını kaçırmayın. Gece çok geç saat izlemeyin ki kahkahanızdan komşular uyanmasın.

“Asla evden çıkmam abi” keyifli tavsiyeler

DİĞER YENİ YAZILAR