Kaçmak isteyen ünlüler Tarkan’dan mutlaka ders alsın!

Yaz gelmesiyle tatil bölgelerine akın eden ünlüler ve onları takip eden paparazziler, fotoğraf çektirmek istemeyen şöhretlerin Tarkan’ı örnek alması gerektiğini söylüyor.

İşleri artsın diye kendini ihbar eden ünlüler var!

Ellerinde tele objektiflerle Bodrum’un koylarında yaz sezonu boyunca görev yapan deneyimli paparazzilerle buluştum, magazin figürü ünlülerin manşetleri süsleyen hikayelerini dinledim...

Her zaman çok anlayışlı olmama rağmen ilk defa paparazzilere kızdım. Kendi evimin önünden kızımla denize girerken fotolarımız her yerde! Birinde, kapışmışız herhalde ki Ada boynuma sarılmış ağlıyor. Yanımızda konu komşu, çocuklar... Aradım, sitem ettim. "Yahu ben beachlere filan da gitmiyorum, hadi beni geçtim Ada genç kız oluyor, çocukla arkadaşları dalga mı geçer, üzülür mü, öbür çocukların babaları bu durumdan rahatsız olur mu düşünmüyorsunuz" dedim. "Umut kardeşim üstelik aynı gazetede çalışıyoruz, bana yapma bari" diye ekledim, "Vallahi abla seni severim ama işimi yapıyorum, babamı affetmem çekerim ama çocuklar konusunda daha dikkatli olurum" dedi. Başladık telefonda, paparazzilerin sınırlarını,ünlülerin tavırlarını konuşmaya. Ben de "topla Bodrum'daki tüm magazincileri eteğimizdeki taşları dökelim" dedim. Akşam üstü Umut Ünver (Milliyet-Vatan muhabiri), Emrah Güner - İbrahim Aydın (Kanal D), Nuri Altuntaş (Haber Türk) geldiler, saatlerce dedikodu yaptık, dobra konuşup dertleştik, orta noktada buluştuk. Ertesi gün, kendimce kurnazlık yapıp Cennet Koy'daki bir arkadaşımın evinin özel iskelesine gittim. Daha havlumu sererken telefonum çaldı. Telefondaki ses "Abla, karnını içine çek!" dedi. Kahkahamdan bütün Bodrum inledi.

Haberin Devamı

Kaçmak isteyen ünlüler Tarkan’dan mutlaka ders alsın

BALIKÇI TEKNELERİ BİLE HABER KAYNAĞIMIZ

Paparazziler en ücra koylardaki ünlüleri nasıl buluyorlar! Kimler neden haber veriyor?

Her yerde adamımız var. Koydaki balıkçı tekneleri bile bize haber veriyor. Fotoğraflarını silelim, gazeteye vermeyelim diye bize para teklif edenler oluyor. Bir de medya maymunları bize yardımcı oluyor. Kendileri gündeme gelmek isteyen az ünlüler, yanlarındaki çok ünlüleri ihbar ediyor. Haaaaa şimdi çok ünlü olup, bize burun kıvıran dizi jönleri de, birlikte oynadıkları kadın ünlülerle haberleri çıksın diye bize kendilerini ihbar ederlerdi. İşleri artsın diye kendi haberini kendi veren de çok olur. Ayrıca bizim halkımız zaten kendi paparazzicilik yapmaya meraklı. Kenan İmirzalıoğlu- Sinem Kobal aşkını ilk cep yelefonuyla yakalayan sokaktaki bir adamdı meselâ.

Haberin Devamı

Kaçmak isteyen ünlüler Tarkan’dan mutlaka ders alsın

YENİ ÜNLÜLERİN BİZE ‘ÇOCUKLAR’ DEMELERİNE İLLET OLUYORUZ

Paparazziler ne istiyor, neye çok kızıyor?

Saygısızlığa çok kızıyoruz! Biz işimizi yapıyoruz ve bu sektörün bir parçasıyız. Ünlüler de tanıtımları için magazine ihtiyaç duyuyorlar ama canları istemeyince bize hakaret ediyorlar. Yok öyle şey! Şu anda dört tane genç dizi jönü varsa, garantili üç tanesinin ünlü olana kadar haberleri çıksın diye bize attıkları mesajlarla dolu telefonlarımız. Sonra gündeme bir bomba patlatıyor, bir dizi kapıyor, tutturuyor, bölüm başı dünya kadar para alıyor ve o sırada artık ihtiyacı olmadığını hissediyorsa bize sırt çeviriyor. Ha bir de şu yeni ünlü olmuş gençlerin bize "çocuklar" demesine illet oluyoruz. Müjde Ar desin, Türkân Şoray desin, ama bir güzellik- modellik yarışmasıyla rol kapanlar da bize "çocuklar" demesin! Ünlülerin bize dava açmasını da saçma buluyoruz. Açacaklarsa gazeteye açsınlar. Bir de bunu yazın mutlaka: Bir haber için saatlerce beklediğimiz mekânların valeleri bizden çok para kazanıyor.

Haberin Devamı

Kaçmak isteyen ünlüler Tarkan’dan mutlaka ders alsın

YAZIN BOMBALARI:

Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal (özellikle son tekne fotoları)

Ebru Gündeş-Reza Zarrab'ın teknesinde İbrahim Tatlıses-Derya Tuna'yı misafir ettikleri görüntüler.

Arda Turan camii'de ve çıktıktan sonra sevgilisiyle plajda görüntüleri.

Selin Ortaçlı- Şahan Gökbakar görüntüleri.

Farah Zeynep Abdullah'ın sevgilisiyle görüntüleri.

Henüz ortaya çıkmamış ama yakında bombası patlayacak aldatma haberleri...

BİZDEN KAÇMAK İSTEYEN ÜNLÜLER TARKAN'DAN DERS ALSIN

Sizden kaçış yok mu?

Yok! Biz istedik mi, kafaya taktık mı 500 koruma ile dolaşan olsa gene çekeriz. Karadan yolu olmayan, kuş uçmaz bir koya gitseler, gene bulur çekeriz. Affımız yok. O koylara ulaşmak için çalı çırpı her yanımızı kese kese 3 saat yürüyoruz 40 derece sıcakta gene çekiyoruz. 5 saat Zodiac'ta haşlanarak bekliyoruz gene çekiyoruz. Bir tek Tarkan'ı istemediği zaman kolay kolay çekmek mümkün değil. Bu konuda kitap yazsa yeridir. Kaçmak isteyen ünlülerin Tarkan'dan ders alması lâzım. Kameraların olduğu yerde dolaşmaz. Şapka-gözlük takar Beyoğlu'nda gezer, tanınmaz. Gizli gezmek için son derece basit bir arabası vardır, onunla dolaşır dikkat çekmez. Uzak yerlerde tatil yapar.

Haberin Devamı

Kaçmak isteyen ünlüler Tarkan’dan mutlaka ders alsın

BİZ 7/24 İŞİMİZİ YAPIYORUZ

Paparazziler yaptığı işi normal buluyor mu?

Kesinlikle normal bulmuyoruz. Psikolojimiz bozuluyor. Hele Bodrum'da durum çok fena. Uyku uyumuyoruz. Mesai kavramı aile hayatı yok. Halk bile bize karşı saldırgan davranıyor, ünlüler hakaret ediyor. Halbuki biz de evimizi geçindiriyoruz. Çalmıyoruz, yalan söylemiyoruz.

DİĞER YENİ YAZILAR