Biraz da moda ve magazin...

Oscar Ödülleri Töreni'nin konuşulmaya değer konularından biri de moda kısmıydı!

Evet, evet bu konuda pek ilgili ve bilgili değilim ama geçtiğimiz hafta yapılan Oscar Töreni'nden beri gözümde rengarenk, ışıl ışıl elbiseler ve film karesinden fırlamış gibi görünen sevgililer uçuşuyor. Filmler açısından bu yıl çok renkli olmasa da gözümüze gönlümüze bahar geldi. Oscar'ın ardından, en güzel elbiseler, en birbirine yakışan çiftler.

(Not:Bu seçimler tamamen şahsi beğenimi yansıtmaktadır. Sayfasında yer aldığım gazetenin hiçbir sorumluluğu bulunmamaktadır)

En muhteşem saç-elbise

Halle Berry: En nefret ettiğim şey kadınların resminin altına yaşını koymaktır ama bu defa kuralımı yıkıyorum. 51 yaşın Halle Berry'nin cazibesine cazibe kattığını düşünüyorum(Elbise: Atelier Versace)

En "Oscarlık" görünüş

Emma Stone: En iyi Kadın Oyuncu Oscar'ını aldığı için değil, saçından makyajına "Hollywood" ihtişamına bürünüp, Oscar almaya kararlı bir bir görünümle geceye katıldığı için. (Elbise: Givenchy)

En iddialı kadın

Jessica Biel: Hiç dekoltesiz, bu denli kapalı bir elbiseyle bu kadar çekici olmayı başardığı için. (Elbise: KaufmanFranco)

Haberin Devamı

En fark yaratan kadın

Viola Davis: Orta yaşlı görünümlü, orta karar giysiler içinde alıştığımız Viola Davis, adeta devrim yapmış. Kendini gençleştirip, idddialı bir görünüme sokması onu gecenin yıldızı yaptı. (Elbise: Armani Prive)

DİĞER YENİ YAZILAR