Gazete Vatan Logo

Berna Koraltürk kimdir?

Berna Koraltürk bu akşam ekranların fenomen eğlence programı Beyaz Show'a konuk oluyor. Kanal D ekranında yayınlanan sevilen Talk Show programına Beyaz Show'a geliyor. Peki Berna Koraltürk kimdir? Berna Koraltürk hakkında tüm merak edilenler haberimizde...

Berna Koraltürk kimdir?

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk-show programı "Beyaz Show"a bu hafta;Türk popunun sevilen sesi Bengü, "Baba Candır" dizisinin oyuncuları Uraz Kaygılaroğlu ve Berna Koraltürk, ünlü gazeteci ve yazar Oya Doğan konuk oluyor.Beyaz Show 15 Nisan Cuma akşamı saat 23.30'da Kanal D'de!
Berna Koraltürk Kimdir?
7 Haziran 1989 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İkizler burcundan olan güzel oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Moda Ve Tekstil Bölümünden mezun olmuştur. Boyuna baktığımızda 161 cm olarak bilinmektedir. Kilosuyla güzelliği orantılı olan sanatçımızızn göz rengi ise Yeşildir. Bakışlarıyla bir çok izleyicisini kendisine hayran bırakmıştır.
İlk oyunculuk tecrübesini Bizim Yenge Dizisinde yaşamıştır. Bir çok dizi ve reklamda rol almaya başlamıştır. DiziOyunculari.Biz Güzelliğiyle ortaya çıkan oyuncuyu önümüzdeki günlerde bir çok projede göreceğimize inanıyoruz. Güzel oyuncuya sinema ve oyunculuk hayatında başarılar diliyoruz.

Haberin Devamı

Baba Candır Dizisindeki Ece Karakteri Kim?

Ece 30 yaşında Türkiye’nin büyük holdinglerinden birinde yönetici asistanlığı yapan genç bir kadındır. Yıllardır aynı şirkette çalışmış, disiplini ve çalışkanlığı sonucu hızla yükselerek holding patronu Hasan’ın sağ kolu olmuştur.

Ece iş hayatında yükselebilmek için hayatını işine adayarak özel hayatını bir kenara itmiştir. Bu durum babası Salih’i üzse de Ece hayatından memnundur. Ece’nin tek derdi patronun şımarık oğlu Haluk’tur. Ece patronu Hasan beyi ne kadar seviyorsa oğlundan o kadar nefret ediyordur.

Berna Koraltürk’ün Oynadığı Diziler

Baba Candır

Bizim Yenge DiziOyunculari.Biz

Dedemin Dolabı

Her Sevda Bir Veda

Ah İstanbul