Gazete Vatan Logo

Berna Keklikler kimdir?

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor 2017’de gönüllüler takımında yer alan Berna Keklikler, hem vücut geliştirme hem de yüzme sporlarına ilgi duyuyor. Yarışmada sahip olduğu pozitif bakış açısı ile takım arkadaşlar için iyi bir destek veriyor. Survivor yarışmasında sergilemiş olduğu tavırlar ile izleyici kitlesinin kısa zamanda sevgisini kazanmayı başaran Berna Keklikler kimdir? İşte detaylar!

Berna Keklikler kimdir?

Almanya’da dünyaya gelen yarışmacı 27 yaşındadır. İstanbul’da kardeşi ile birlikte hayatını devam ettiren Berna Keklikler ekonomi eğitimi almaktadır. Almanya’da katıldığı güzellik yarışması, Miss Turkuaz Germany’i kazandı. Yüzme, fitness ve crunch ile uğraşan Berna Keklikler, aynı zamanda modellik ve oyunculuk ile de uğraşmaktadır.

Survivor Berna Keklikler Kimdir? Tıkla Öğren!

Berna ilk olarak 2016 yılında Eylül ayında TV8 kanalında başlayan Göz6 programına katıldı. Göz6 programında finale çıktı ve gösterdiği performans ile de kızlar takımından şampiyon olarak çıkıp Survivor 2017 yarışmasında yarışmacı olmaya hak kazandı.

Sinemaya düşkünlüğünü de dile getiren Berna Keklikler, bale başta olmak üzere buz pateni, yüzme ve voleybol olmak üzere pek çok sporla ilgilendiğini belirtti. Haftanın her günü de mutlaka spor yaptığını belirtti.

Almanya’da gerçekleştirilen Miss Turkuaz Germany yarışmasını kazanarak güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Berna Keklikler aynı zamanda da Göz6 programında kızlar takımından şampiyonluğunu ilan ederek de bir başka başarı örneği sergiledi. Survivor’a katılma sebebi sorulduğunda kendisinin savaşçı ve maceracı bir ruha sahip olduğunu, doğaya düşkün olduğunu ve ada şartlarının kendisini zorlamayacağını belirtti. Survivor 2017 yarışmasının yarışmacılara ait tanıtım bölümünde ‘’Yapamaz dediler, şampiyon oldum, Survivor şimdi sıra sende’’ diyerek yarışma için iddialı olduğunu göstermiştir. Son yapılan elemede potaya giren Berna Keklikler, aldığı halk oyları ile elenmekten kurtuldu. Son elemede potaya giren isimler, Berna, Gökhan, Anıl ve Burçak olmuştu.

Survivor 2017 yarışmasında yarışmacı istatistiklerine bakıldığında Berna Keklikler, toplamda 182 oyun oynamış ve bu oyunlardan 78 tanesinden galibiyet ile ayrılırken 104 tanesinden mağlubiyet ile ayrıldı. Genel sıralamada son puan tablosuna bakıldığında da 11. sırada yer alan yarışmacının kazanmış olduğu puan 136’dır.

Haberin Devamı