Gazete Vatan Logo

Berna Canbeldek kimdir? (Survivor 2018 Ünlüler)

Berna Canbeldek kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde derledik. Survivor 2018 Ünlüler takımında yarışan Berna Canbeldek, geçirdiği sakatlık sonucunda yarışmaya veda etmek durumunda kaldı. İşte Berna Canbeldek'in hayatına dair merak edilenler...

Berna Canbeldek kimdir? (Survivor 2018 Ünlüler)

Berna Canbeldek geçtiğimiz günlerde Survivor oyununda sakatlanmış ve tedavi altına alınmıştı. Survivor'da dün akşam açıklama yapan Acun Ilıcalı, Berna Canbeldek'in dizinde çatlak olduğu için yarışmaya devam edemeyeceğini duyurdu. Bu gelişme üzerine Berna Canbeldek ile ilgili bilgiler sıkça araştırılmaya başlandı.

BERNA CANBELDEK INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYINIZ

BERNA CANBELDEK KİMDİR?

Berna Canbeldek 1990 yılında Almanya'nın Berlin şehrinde doğdu. State School of Ballet and Acrobatics Berlin ve Transform Acting School Berlin'de eğitim aldı.Yetenekleri arasında dans, akrobasi, şarkı söylemek, piyano, at binme ve inline skates bulunuyor. Yetenek Sizsiniz Türkiye 2012-2013 finaline ve Survivor 2014 & 2015 Ünlüler-Gönüllüler programlarına katıldı.İyi derecede Almanca, Hollandaca ve İngilizce konuşmaktadır. Boş zamanlarında spor yapmayı, sörf yapmayı ve arkadaşları ile sohbet etmeyi çok seven Berna Canbeldek, 169 cm boyunda ve 56 kilo.