Gazete Vatan Logo
Magazin Berkay: 5-6 çocuk istiyorum

Berkay: 5-6 çocuk istiyorum

Popçu Berkay, önceki akşam Etiler Armutlu'da bulunan bir mekanda eşine sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Özlem Ada Şahin, 27'nci yaşını; Bengü-Selim Selimoğlu, Yasin-Ceyda Becek gibi dostlarıyla birlikte kutladı.

Berkay: 5-6 çocuk istiyorum

Mekandan ilk ayrılan popçu Bengü ve eşi oldu. Çıkışta gazetecilerle sohbet eden ikili, "Özlem'in bu özel günüde yanında olduk. Doğumdan dolayı uzun zamandır dışarı çıkmıyorduk. Şimdi eve dönüp Zeynep ile ilgilenme zamanı" diyerek, evlerinin yolunu tuttu.

"8'i ELİMLE 7 YAPTIM'

Parti sonrası soruları yanıtlayan Berkay ve Özlem Ada Şahin, birkaç gün önce Demet Akalın ile yaşadıkları hediye krizinden sonra hediyelerin sorulması üzerine, "Arkadaşlar her şey çok güzeldi. Hediyeden daha önemli bir şey tüm dostlarımızın sevdiklerimizin burada olmasıydı" dedi.

Gazetecilerin, "Sürprizi nasıl hazırladınız?" sorusuna Berkay, "Bunu söylemem lazım. Özlem'in yaşını karıştırdım. Öğrenmek için ağzını aradım. Pastaya 28 yazdırmıştım. Ama 27 olduğunu öğrenince 8 rakamını elimle 7 yaptım" yanıtını verdi. Bu sırada araya giren eşi, "Önemli olan hep birlikte ve beraber olmak" dedi.

Çocuklarının da büyüğünü söyleyen şarkıcı, "5 ya da 6 çocuk istiyorum" diyerek, evinin yolunu tuttu.