Gazete Vatan Logo
Magazin Berk Oktay'dan 'uygunsuz görüntü' açıklaması

Berk Oktay'dan 'uygunsuz görüntü' açıklaması

Berk Oktay hapsi istenen eşi Merve Oktay hakkında konuştu. Oktay, "Başıma ne yazık ki talihsiz ve çok üzücü olay geldi" dedi.

Berk Oktay'dan 'uygunsuz görüntü' açıklaması

Oyuncu Berk Oktay'ın sosyal medyada uygunsuz görüntülerini yayınladığı iddia edilen avukat eşi Merve Oktay hakkında savcılık, 'Özel hayata ilişin görüntü ve sesleri ifşa etmek' suçundan 6 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

Berk Oktay, konuyla ilgili Radyo Viva'da yayınlanan 'Ağır Masa' programına açıklama yaptı.

Berk Oktay'ın açıklamaları şöyle:

''Hepinizin bildiği gibi başıma ne yazık ki talihsiz ve çok üzücü beni ve ailemi yıpratan bir olay geldi. Allah'tan kimseye böyle bir şeyi yaşamamasını temenni ederim.

Kısaca özet yapayım; Başıma bu mevzular geldiğinde her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının yapacağı gibi kimlerin ne amaçla yaptıklarını ve yapan kişilerin bulunması için savcılığımıza gittim. Bunun araştırılmasını ve kimin yaptığının bulunması için suç duyurusunda bulundum.

Siber Şube Müdürlüğü ekipleri yüksek mesai harcayarak bir takım çalışmalar sonucunda bir takım verilere ulaştılar. Bunun sonucunda iş savcılığa intikal etti. Savcılık da dosyasını tamamladı ve sonucunda bu durumu görüyoruz.

Haberin Devamı

Bugüne kadar sadece Türk adaletine, Türk polisine sonuna kadar güvendim, güvenmeye devam edeceğim. Öncelikle ilahi adalete ondan sonra da Türk adaletine ve polisimize sonuna kadar güveniyorum. İş artık hukuktadır, adliyededir. Bu işin sonuna kadar takipçisi olacağım.”

"UZLAŞMAK İSTEMİYORUM"

Savcı, isnat edilen suçların uzlaşma kapsamındaki suçlardan olması nedeniyle, kamu davası açılmadan önce şüpheli Merve Oktay'ın mağdur Berk Oktay'ın uzlaşmak isteyip istemediklerini teklif edilmesi için dosyanın Uzlaştırma Bürosu'na gönderilmesine karar vermişti.

Berk Oktay'ın avukatı Serdar Öktem, soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısına verdiği dilekçede, ''Biz uzlaşmak istemiyoruz. Hala şikayetimiz devam etmektedir'' ifadelerini kullandı.