Gazete Vatan Logo
Magazin Berfu Yenenler’den duygulandıran deprem paylaşımı

Berfu Yenenler’den duygulandıran deprem paylaşımı

Eser Yenenler’in eşi Berfu Yenenler, 1999 Gölcük depremiyle ilgili anısını takipçileriyle paylaştı. Yenenler, çocukluk arkadaşıyla çekilen fotoğrafını yayınlayarak “Onun yerine ben de olabilirdim” diyerek yazdığı açıklamasıyla yaşadığı acı tecrübeyi aktardı.

Berfu Yenenler’den duygulandıran deprem paylaşımı

Oyuncu ve sunucu Eser Yenenler’in eşi Berfu Yenenler, son paylaşımıyla herkesi duygulandırdı. Yıllar önce çocukluk arkadaşıyla çekilen pozunu sosyal medya hesabından yayınlayan Yenenler,1999 depreminde ailesini kaybeden arkadaşıyla ilgili yürek sızlatan bir paylaşım yaptı.

Berfu Yenenler, “İki gündür gelen görüntüleri izlemeyi kalbim kaldırmıyor” sözlerinin ardından şöyle dedi:

Fotoğrafın tarihi Eylül 1999. Bilenler vardır belki ben İzmitliyim. Bu fotoğraf da Gölcük depreminden 1 ay sonra İzmit'de çekilmiş. Çocukluk arkadaşımla. Biz deprem olduğunda İzmit’te değildik, yaz tatiline gitmiştik.

‘İKİNCİ GÜN DEPREM OLDU’

Aslında çocukluk arkadaşım ve ailesiyle birlikte gidilecekti o tatile. Onlar borçlarından dolayı iptal etmek zorunda kalmıştı tatili, onlar gelemedi biz gittik. Gittiğimizin ikinci günü deprem oldu İzmit’te.

‘BÜTÜN AİLESİNİ KAYBETTİ’

Çocukluk arkadaşım annesini, babasını, kardeşini butun ailesini depremde kaybetti. Onun yerinde ben de olabilirdim, tatile gitmekten biz de vazgeçebilirdik. İki gündür gelen görüntüleri izlemeyi bile kalbim kaldırmıyor, yaşananların acısını bırakacağı yarayı tahmin bile edemiyorum. Sadece bu fotograftan sonra çok iyi bildigim bir şey var, hepimiz olabilirdik, olabiliriz...

Haberin Devamı