Gazete Vatan Logo
Magazin Beren Saat'in bu sahnesi olay oldu!

Beren Saat'in bu sahnesi olay oldu!

Latin Amerika'da yayınlanan "Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisinde Beren Saat ve Engin Akyürek, 113'üncü bölümde ilk defa öpüşünce gazeteler haberi birinci sayfadan verdi.

Beren Saat'in bu sahnesi olay oldu!

Evrensel bir sorun olan kadına şiddet ve toplum baskısı konularını kadın gözüyle, kadın duyguları üzerinden anlatan ve yayınlandığı her ülkede reyting rekorları kıran 'Fatmagül'ün Suçu Ne? şimdi de Latin Amerika'da milyonları ekrana kilitledi.

Milliyet yazarı Sina Koloğlu bugünkü yazısında, Latin Amerika'da 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinin olay olmaya devam ettiğini yazdı.

İşte Koloğlu'nun kaleme aldığı yazı;

Latin Amerika'da hâlâ 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisi olay olmaya devam ediyor. Cannes'daki MIPCOM fuarında, aralarında Türk kanal yöneticileri, yapımcılar ve dağıtımcıların da olduğu bir panelde bizim diziler konuşuldu.

Söz, projenin Şili'deki yayınına geldi. Latin dizilerinde öpüşme çok önemliymiş. Bu diziyi pazarlayan ITV Medya patronu Can Okan'dan bilgi aldım; Latin dizilerinde öpüşme hemen başlıyormuş, bir ya da ikinci bölümde işlem tamam!

Fatmagül farklıydı... Başrol oyuncuları Beren Saat ve Engin Akyürek, 113'üncü bölümde ilk defa öpüşünce, gazeteler haberi birinci sayfadan vermiş. Yorumlardan biri de şöyleymiş: 'Fatmagül ile Kerim'in öpüşmesi, çok etkileyici bir sahneydi'.

Haberin Devamı