Gazete Vatan Logo
Magazin Beren Saat ile Kenan Doğulu boşanıyor! Saat'ten ilk mesaj...

Beren Saat ile Kenan Doğulu boşanıyor! Saat'ten ilk mesaj...

2014 yılında nikah masasına oturan Beren Saat-Kenan Doğulu çiftinin, boşanmak için mahkemeye başvurduğu ortaya çıktı. Oyuncu Beren Saat, evliliğini bitireceği yönündeki haberler sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Beren Saat ile Kenan Doğulu boşanıyor! Saat'ten ilk mesaj...

Son zamanlarda eşi Kenan Doğulu ile boşanacakları iddiaları ile magazin gündemine gelen oyuncu Beren Saat, sürekli gizemli Instagram paylaşımları ile takipçilerini şaşırtıyordu.

BOŞANMA TARİHİ 28 MART

Müge ve Gülşenle 2. Sayfa'nın haberine göre; evlilikleri üzerinde bir süredir kara bulutlar dolaşan Beren Saat ve Kenan Doğulu 28 Mart Perşembe günü boşanacaklar.Diğer bir iddiaya göre, 5 Mart'ta Kenan Doğulu ve Beren Saat bir kafede buluşup üç buçuk saat konuştular. Kafede, Kenan Doğulu'nun Beren Saat'i ikna etmeye çalışarak konuştuğu iddia edildi. İkili kafeden mutlu bir şekilde ayrılmış olmalarına rağmen son toparlama da işe yaramadı.

Beren Saat’ten boşanma haberi sonrası ilk paylaşım

Oyuncu Beren Saat, evliliğini bitireceği yönündeki haberler sonrası Instagram'da bir paylaşımda bulundu.
Geçtiğimiz günlerde Instagram'da evlilik fotoğraflarını kaldıran güzel oyuncu, yabancı takipçilerinden gelen bir mesajı yayınladı. Mesaj içeriğinin, boşanma haberini doğrular nitelikte olması dikkat çekti.
Beren Saat’in, "Sizi çok seviyorum" yanıtını verdiği o mesaj şöyle: “Merhaba Beren! Zaten bunu bildiğini biliyorum, ama zaman zaman hatırlatmak iç açıcı olabilir. Sizi seviyoruz, sizi destekliyoruz ve her zaman sizi bekliyor olacağız. Hayatta hiçbir şey sonsuza dek sürmez, ne mutluluk ne de acı. Duygusal olarak bir kayaya çarptığında, bir sonraki adıma geçmenin yolu yerinden kalkmaktır. Geçecek, zaman her şeyle ilgilenecek. Sana çok büyük bir kucaklama gönderiyoruz.

Haberin Devamı