Gazete Vatan Logo

Berat Kandili ne zaman? En güzel 2018 Berat Kandili mesajları...

Berat Kandili ne zaman? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandili'ni sevdiklerinize hatırlatmanız için en güzel mesajları derledik. İşte Berat Kandili ile ilgili tüm bilgiler...

Berat Kandili ne zaman? En güzel 2018 Berat Kandili mesajları...

Berat Kandili Müslümanlar için büyük önem taşır. Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili 2018 yılında 30 Nisan gecesi (bugün) idrak edilecek. Bu özel günde ibadet etmek önemlidir. En anlamlı kandil mesajları da haberimizde yer almaktadır.

BERAT KANDİLİ ORUCU

Şaban ayının 15. gecesi (30 Nisan 2018 Pazartesi) Berat Kandili’dir. Allah dostları bu günün gündüzünde oruç tutmuş, gecesini namazla eda etmiştir. Berat Kandilinde oruç tutmak müstehaptır. Berat kandilinde tutulan oruç nafile bir ibadettir.

EN GÜZEL VE ANLAMLI BERAT KANDİLİ MESAJLARI

-Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak. Berat kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun!

-İlahi esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle, Berat kandiliniz mübarek olsun

-Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği dostlukların hiç bitmediği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de sevgi dolu nice Berat kandillerine.

Haberin Devamı

-Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan berat kandiliniz mübarek olsun.

* Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, kandiliniz kutlu olsun.

* Allah'a kulsun, zülmetler içinde parlayan nursun, senin gibi hakikatlı dostun, kandilin mübarek olsun.

* Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..

* Allah'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiride an bu gece. Hayırlı kandiller!

* Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.

Haberin Devamı