Gazete Vatan Logo
Magazin Benzemez Kimse Sana yeni bölümde ekrana kilitleyecek!

Benzemez Kimse Sana yeni bölümde ekrana kilitleyecek!

Star Tv'nin eğlenceli programı Benzemez Kimse Sana bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek. Usta sanatçı Seyfi Dursunoğlu'nun güldüren diyalogları ve yarışmacıların ilginç taklitleri ile Benzemez Kimse Sana'da sürprizler bitmiyor.

Ekranların Huysuz’u, usta sanatçı Seyfi Dursunoğlu, Türk pop müziğinin kraliçesi Nükhet Duru ve Benzemez Kimse Sana’nın ilk sezon şampiyonu Ümit Erdim’in jüri üyeliğini yaptığı, Murat Başoğlu’nun sunuculuğunu üstlendiği yarışma ekran başındakilere eğlenceli anlar yaşatacak.

Müzeyyen Senar’a saygıyla

Jüri üyesi Seyfi Dursunoğlu’nun sahneye çıkarak, Cumhuriyet’in Divası, yakın arkadaşı Müzeyyen Senar’ın dev ekrandaki fotoğrafına karşı seslendireceği ‘Şarkılar Seni Söyler’i tüm stüdyo ayakta alkışlayacak. Ünlü şovmenin, “Birlikte çok sahneye çıktık. Kuliste hep güler, eğlenirdik. Onun için bu dramatik sahneyi burada kesiyorum” sözleriyle stüdyodaki hüzün havasını dağıtmasının ardından Murat Başoğlu’nun sevgililer günü sürprizi gelecek. Ünlü sunucunun her bir jüri üyesi için hazırladığı Sevgililer Günü hediyeleri ise eğlencenin başlangıcı olacak. Esprilerin havada uçuşacağı programda ünlü yarışmacılar da izleyenleri mest edecek performansla sahne alacak.

Ümit Erdim’in kıskançlık krizi

Oyuncu Eser Eyüboğlu Çelik’in “Hercai” şarkısı ile jüri üyeleri başta olmak üzere herkesi kendisine hayran bırakacak. Seyfi Dursunoğlu’nun Eser Eyüboğlu’na övgüler yağdırdığını duyan Ümit Erdim ise jüri koltuğunda ufak bir kıskançlık krizi yaşayacak.

Haberin Devamı

Karşılıklı kaşık şov

Oyuncu Özgür Özberk, Ferman Toprak canlandırması ve “Hayatı Tespih Yapmışım” şarkısı ile sahnede yerini alacak. Makyajı, mimikleri ve sesi ile dikkatleri üzerine çeken Özgür Özberk’e Murat Başoğlu ve Ümit Erdim kaşık oyunu ile eşlik edecek.

Türkiye ikinci güzeli Berrin Keklikler pop müziğinin renkli ismi Demet Akalın, Aşk Doktoru ve gazeteci Mehmet Coşkundeniz Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, sunucu Hakan Ka, eşsiz yorumcu Zülfü Livaneli, oyuncu Deniz Özerman ise güzelliği ile herkesi kendisine hayran bırakan Hülya Avşar performansı ile Benzemez Kimse Sana sahnesinde yeteneklerini konuşturacak.

Hangisi gerçek Nükhet Duru?

Haftanın en büyük sürprizi ise oyuncu Demet Tuncer’in Nükhet Duru performansı olacak. Rolüne kendisini iyiden iyiye kaptıran Tuncer’in gözünü jüri koltuğuna dikmesi ile eğlencenin dozunun artacağı programda Demet Tuncer ve Nükhet Duru hafızalardan silinmeyecek bir düete imza atacak. Karşısında iki tane Nükhet Duru gören Seyfi Dursunoğlu de kendi üslubuyla Duru’yu taklit edecek.

Haberin Devamı

Hawai’den sunacaklar

Seyfi Dursunoğlu ile sunucu Başoğlu’nun Hawai’nin yerel kıyafetlerini giyerek, Hawai dekoru önünde yapacağı hula dansı da gecenin unutulmaz şovları arasında yerini alacak.

Benzemez Kimse Gazinosu

Wine fenomeni Eylül Öztürk’ün Ferdi Tayfur performansı içinse sahneye “Benzemez Kimse Gazinosu” kurulacak. Jüri üyeleri de gazino ortamına uyum sağlayarak sahneyle çıkacak. Dursunoğlu, seslendireceği “Çile Bülbülüm” şarkısı ile izleyenleri mest edecek.

Yayın Günü: 14 Şubat Cumartesi

Yayın Saati: 19.15