Gazete Vatan Logo

Benimle Söyle neden yok? Benimle Söyle neden yayından kaldırıldı?

Benimle Söyle yarışmasının ekranlara gelmemesi akıllara yayından kaldırıldı mı sorusunu getirdi. Sempatik sunucu Enis Arıkan’ın sunduğu başarılı jüri üyelerinin bulunduğu yarışma programı yayınlanmasında ‘’Benimle Söyle yayından neden yayından kaldırıldı?’’ sorularının sorulmasına neden oldu. Medyapım tarafından hazırlanan yarışma ekran değişikliği yapmış ve Fox Tv’de yayınlanmaya başlamıştı. Benimle Söyle neden yok?

Benimle Söyle neden yok? Benimle Söyle neden yayından kaldırıldı?

Medyapım tarafından ‘’All Together Now’’ adlı yarışmadan uyarlanan Benim Söyle bu ekranlara gelmedi. FOX TV’de yayınlanan ve Enis Arıkan’ın sunuculuğunu yaptığı şarkı yarışması yayından kaldırıldı.

BENİMLE SÖYLE NEDEN YAYINDAN KALDIRILDI?

100 kişilik bir ekibin yer aldığı ve cuma akşamları ekrana gelen program Fox'un yayın akışından çıkartıldı. Çekimleri tamamlanan programın geri kalan 9 bölümü ise yayınlanmadan rafa kaldırıldı. Neden kaldırıldığına dair ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Fox TV'nin programlar bölümüne baktığımızda da program listesinde isminin yer aldığı görülüyor.

JÜRİDE YER ALAN İSİMLER

100 kişilik jüri ise şu şekilde: Şarkıcı ve oyuncu Ayta Sözeri, Manga grubunun solisti Ferman Akgül, Kurtalan Ekspres’in kurucusu Ahmet Güvenç, Sattas grubunun solisti Orçun Sünear, duayen Türk müziği sanatçısı Meliha Gülses, gitarist Gür Akat, opera sanatçısı Cenk Bıyık, şarkıcı ve klip yönetmeni Metin Arolat, Dj Nikki Wild, operacı ikizler Sinem - Didem Balık, stilist Çiğdem Doğu, müzikal oyuncusu Nebi Birgi, piyanist Mine Mucur, türkücü Hüseyin Kağıt, Ankaralı Yasemin, müzik okulu yöneticisi ve TV programcısı Yelda Kırçuval, oyuncu ve müzisyen Cem Kılıç ve ünlü şarkıcılar; Gülçin Ergül, Rojin, Nuri Harun Ateş, Can Oflaz, Seçil Gür, Ekin Su, rockçı imam Ahmet Muhsin Tüzer.

Haberin Devamı