Gazete Vatan Logo
Magazin Beni örnek alın!

Beni örnek alın!

Sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla ve fiziğiyle çok konuşulan Ajda Pekkan, formunun sırlarını paylaştı. Gençlere “Beni örnek alın” tavsiyesinde bulundu

Beni örnek alın!

Genç kızlara taş çıkaran fiziğiyle gündeme gelen Süperstar Ajda Pekkan (71), Kanal D Haber’e konuştu. Sosyal medyada paylaştığı fotoğrafın gerçek olduğundan bahseden Pekkan, sırrını şöyle anlattı:

- Hiç bir zaman güzel kadın figürü olmak istemedim. Ama her zaman vücudumu korudum. Formda kalmak için genetik ve spor çok önemli.

- Spor insanı çok farklı kılıyor. Bana bakın, beni örnek alın. Benim şimdiye kadar çoktan dert yanmam lazımdı ama öyle değil tutunacaksınız hayata, asılacaksınız. Çünkü sizden başka kimse yok.

- Sabahları zencefil, bal ve limonu karıştırıp 1 bardak su ile içiyorum. Beslenmenize de önem gösterin ama yediklerinizi takıntı yapmayın. Kebap da yiyin balık da...

- Konserlerinde kulise koşu bandı getirdiği iddiaları hakkında “Bu bir şehir efsanesi değil. Benim kendi koşu bandım var. Konserlerim olduğunda da 50 dk koşu bandına çıkıyorum.”