Gazete Vatan Logo
Magazin Beni dakikalarca ağlattı

Beni dakikalarca ağlattı

Sıla’nın müzik hayatının 10’uncu yılına özel bir belgesel hazırlandı. Belgesel için konuşan Kenan Doğulu, eski vokalistinin hikayesini anlatırken, “Onun ilk konserini izlediğimde dakikalarca ağladım” dedi

Beni dakikalarca ağlattı

Güçlü sesi ve duygusal besteleriyle Türkiye’nin sevilen kadın vokallerinden olan Sıla, Gökhan Çınar’ın hazırlayıp seslendirdiği ‘İyi Ki’ belgeselinin ilk konuğu oldu. 10 yıllık müzik hayatında “İyi ki” dediği anların yer aldığı belgesele, şarkıcının ailesi ve dostları da samimi açıklamarda bulundu. Kenan Doğulu, bir dönem vokalistliğini yapan şarkıcı hakkında “2007’de onun ilk konserini izlediğimde dakikalarca ağladım. Onu sahnede bir solist olarak izlemek benim için bambaşka bir gururdu” ifadelerine yer verdi.

İlk beste 11 yaşında

Sıla’nın anneannesi Zahide Süheyla Balaban, Sıla’nın ilk bestesini 11 yaşında yaptığını anlattı, “Onun iyi bir sanatçı olacağını, bu yerlere geleceğini ben en başından beri biliyordum” dedi. Şarkıcının annesi kızının daha iki buçuk yaşındayken ‘Kimseye Etmem Şikayet’ şarkısını ezbere okuduğunu söylerken, babası ise lise yıllarında sahnede sık sık türkü söylediğinden bahsetti. Sıla’nın müzik hayatını anlatan belgesel, 23 Ekim Pazartesi günü Kral Pop TV’de ekranlarda olacak.

Haberin Devamı