Gazete Vatan Logo
Magazin Bella Thorne çok fena yakalandı!

Bella Thorne çok fena yakalandı!

Bella Thorne, seks bağımlısı Scott Disick’le partideyken, sarışın arkadaşıyla ateşli pozlar verdi.

Bella Thorne çok fena yakalandı!

Bella Thorne, geceyi seks bağımlısı olduğunu itiraf eden Scott Disick ile bir partide geçirdi. Çapkınlığıyla adı çıkan Scott tarafından yenilemeyeceğini göstermek isteyen Bella, güzel sarışın arkadaşıyla ‘baştan çıkarıcı’ fotoğraflar paylaştı!

Dilini dışarı çıkarıp arkadaşının dekoltesine bakan Bella gerçekten fazlaca eğleniyor gibiydi.

İkili yemek yerken de seksi pozlardan vazgeçmedi ve aynı et dilimini ısırırken poz verdi. Perşembe gecesi Bella için son derece çılgın geçti. Batı Hollywood’daki ‘1 OAK’ adlı gece kulübünde Lana Del Rey’in doğum günü partisine Scott Disick ve sarışın dostuyla katıldı.

Daha önce rehabilite gören 3 çocuk babası Scott, partiye başlamadan bira içerken görüldü.

Çıkışta arabanın arabanın arka koltuğunda birlikte görülen üçlü, büyük partinin ardından fazlasıyla yorgunlardı. Bu senenin başında biseksüel olduğunu açıklayan eski Disney yıldızı Bella, Cannes Film Festivali sırasında Scott’la duygusal olarak bir yakınlaşma yaşadı.

Yakışıklı reality show yıldızı ile havuz başında son derece mutlu görüntüler verdikten sonra aniden Fransa’yı terk eden güzel, anlaşılan Scott ile bağını koparmamış.

Haberin Devamı

EL ELE GÖRÜNTÜLENDİ

19 yaşındaki güzel, parti çıkışında Scott ile el ele görüntülendi. Bella geçtiğimiz günlerde Scott ile artık görüşmek istemediğini, çünkü onun çok fazla içtiğini söylemişti.

Bir daha görüşmek istemediğini ‘ Scott gerçekten çok hoş, tatlı, çekici. Fakat o gerçekten çok içki içiyor ve ben içen biri değilim. Bunun sona erdiğini düşünüyorum, daha fazla devam edemem’ sözleriyle açıklamıştı.

Güzel yıldız sözlerini çabuk unutmuşa benziyor.