Gazete Vatan Logo
Magazin Belki sandıkta karşılaşırız!

Belki sandıkta karşılaşırız!

Birbirinden ünlü isimler ‘Oy Ver’ kampanyası için yeniden kamera karşısına geçti.

Belki sandıkta karşılaşırız!

30 Mart yerel seçimler öncesi ünlülerin ‘Oy Ver’ kampanyası devam ediyor. Geçen ay kamera karşısına geçerek takipçilerini uyaran isimler, bir reklam filmi daha çekti. Seçimlere 5 gün kala takipçilerine seslenen ünlü isimler ‘Oy Ver Belki Sandıkta Karşılaşırız’ isimli reklam filmini takipçileriyle paylaşarak sandığa gitmeleri için uyarıda bulundu. Atölye Gri’de çekilen reklam filminin yapımcılığını Burcu Kutluk ve Bora Tarhan üstlendi. Tarhan kampanya için yönetmen koltuğuna da oturdu.



"BİR OYLA MI DEĞİŞECEK HER ŞEY"

Reklam filminin metnini Burak Özgüney yazarken seslendirmeyi Alican Okan yaptı. Şafak Öz Kutle’nin editörlüğünü yaptığı ‘Oy Ver Belki Sandıkta Karşılaşırız’ reklamında Aslı Tandoğan, Sarp Akkaya, Rıza Kocaoğlu, Harun Tekin, Koray Candemir, Canan Ergüder, Mehmet Günsur, Selma Ergeç, Güven Kıraç, Meltem Cumbul, Ceyda Düvenci, Pelin Karahan, Seda Bakan, Selim Bayraktar, İrem Sak, Okan Çabalar, Özge Özpirinççi, Buğra Gülsoy, Dolunay Soysert, Kenan Ece, Ceyda Düvenci, Serkan Altunorak, Burcu Kutluk ve Selen Öztürk oynadı.



"BELKİ SANDIKTA KARŞILAŞIRIZ"

Reklam filmi metninde, “İnanmıyorum o bugün müydü? Yine kaçırdım. Uyanamadım. Moralim bozuktu. Tatildeydim. Bir oyla mı değişecek her şey? Apolitiğim... Bahane arama oy ver. Kendimiz için oy senin sesin. Lütfen oy ver. Belki sandıkta karşılaşırız” deniliyor.

Haberin Devamı