Gazete Vatan Logo

Belge kaybetme derdine son

Kurumlar, yapılandırılmış ve yapılandırılmamış veri ile baş etmek zorunda. Mobil cihazların sayısındaki artışla birlikte veri depolama ihtiyacı ön plana çıkarken, verinin korunması ve depolanması kritik önem kazanıyor.

Belge kaybetme derdine son

Kurumlar, yapılandırılmış ve yapılandırılmamış veri ile baş etmek zorunda. Mobil cihazların sayısındaki artışla birlikte veri depolama ihtiyacı ön plana çıkarken, verinin korunması ve depolanması kritik önem kazanıyor. İşletmeler, veri depolamada uygun maliyetli, performansı yüksek çözüm ve ürünleri tercih ediyor. Bununla birlikte kurumlar artık yazılım ve donanım gibi bileşenlere ayrı ayrı odaklanmaktan ziyade uçtan uca çözümlere yöneliyorlar. Tümleşik bir hizmet alarak servis kalitelerini ve performanslarını artırmayı, veri yönetiminde kolaylık ve süreklilik elde etmeyi hedefliyorlar. Synology’nin kullanıma sunduğu RackStation RS2416+ ve RS2416RP+ ürünleri, uygun maliyetleri ve yüksek performansları ile kurumlara yenilik ve esneklik kazandırıyor.

Belge kaybetme derdine son

Kurumlara yüksek performanslı, güvenilir, daha yüksek kapasiteli, kullanıcı dostu, verimli cihaz ve çözümler sunduklarını belirten Synology Türkiye Ürün Müdür Volkan Yiğit, “Müşterilerimize en iyi ve yenilikçi teknolojileri sunabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ağa bağlı depolama cihazlarında elde etmiş olduğumuz bilgi birikimini, kullanıcılarımızdan aldığımız geri dönüşlerle güncelleyerek geleceğe doğru ilerliyoruz. RS2416+ve RS2416RP+ ürünleri, verileri güvenli bir şekilde kayıt altında tutuyor. KOBİ’lerin artan verilerini göz önünde tutularak istenilen ölçüde kapasite artırımının mümkün olduğu ürünler, insan veya beklenmedik donanım hatalarına karşı koruma da sağlıyor. Gelişmiş veri koruma ve yedekleme olanağı sunan ürünler, kurumlar için ideal veri depolama çözümü olarak dikkat çekiyor.” dedi.

Haberin Devamı

Geriye yönelik veri kurtarma avantajı

BT yöneticileri, artan verileri yedeklemek ve her an, her yerden erişebilmek için yeni teknolojilere yöneliyorlar. RS2416+ ve RS2416RP+, yeni nesil “Btrfs” dosya sistemi desteği ile yedekleme ve veri kullanılabilirliğini garanti altına alıyor. Bu ürünler sayesinde klasörler ve özel bilgiler, geriye yönelik veya istenilen zaman dilimi seçilerek kurtarılabiliyor. Ayrıca genişletilebilir bellek avantajı sunan ürünler, kayıtların haftalık veya aylık ekran görüntülerinin alınabilmesini de mümkün kılıyor.

Haberin Devamı

Yedek güç kaynağı ile iş sürekliliği garanti altında

RS2416+ ve RS2416RP+ ürünleri, dört çekirdekli bir işlemciye sahip. AES-NI donanım şifreleme motoru özelliğiyle sunulan ürünler, 2 GB RAM (6 GB’a kadar genişletilebilir) ve SSD ön bellek desteğini üzerinde barındırıyor. Dört ethernet yuvası ile sunulan RS2416+ ve RS2416RP+, iş sürekliliğini maksimum seviyeye çıkarmak için yedek güç kaynağına da sahip.

Şifreleme sistemi ile mahrem bilgiler emin ellerde

Ürünler, ağa bağlı depolama için en gelişmiş özellik olan sezgisel Web tabanlı işletim sistemi DiskStation Manager (DSM) tarafından destekleniyor. Sunduğu ürünleriyle iki kez üst üste “PCMag Business Choice Award Winner” ödülüne layık görülen Synology’nin yeni ürünleri RS2416+ ve RS2416RP+, yenilikçi şifreleme motoru ile benzer ürünlerden ayrılıyor.



KAYNAK : Teknolojioku.com - Belge kaybetme derdine son

Skype geçen ay yaşanan kesinti için özür diliyor: 20 dakika ücretsiz görüşme