Gazete Vatan Logo

Belediyelere 49 kamu personeli alımı yapılacak

Belediye Başkanlıkları yayınlamış oldukları ilanlar ile Büro elemanı, Büro personeli, Şoför ve eğitmen olarak 49 Kamu personeli alımı yapılacak. İşte alımlarla ilgili detaylar...

Belediyelere 49 kamu personeli alımı yapılacak

Uluborlu Belediyesi ( Isparta ) 14 kişi erkek 1 kişi bayan olmak üzere toplam 15 kişi Beden işçisi olarak alınacak. Alınacak personeller belediye başkanlığı ve bağlı müdürlüklerinde görev yapacaklar. Okur – Yazar adaylarında başvuru yapabileceği Kamu personeli alımı için adayların 6 Şubat 2019 Tarihine kadar şahsen Uluborlu Belediyesi personele başvuru yapması gerekmiyor.

KAYMEK ( Kayseri ) Mesleki Eğitim 1 kişi Kostüm tasarım eğitmeni 2 kişi geleneksel el sanatları eğitmeni ve 1 kişi danışma görevlisi olarak toplam 4 kişi alımı yapılacak. Başvurular 30 Ocak 2019 Tarihinde başlamış olup 31 Ocak 2019 Tarihinde sona erecek. Personel alımı için adayların şahsen KAYMEK Kayseri Mesleki Eğitim Kültür A.Ş ‘ ye başvuru yapılması gerekiyor.

Kocaköy Belediye Başkanlığı ( Diyarbakır ) 7 kişi Büro elemanı alımı için adayların en az lise mezunu olması gerekiyor. Başvuruların şahsen 1 Nisan 2019’ kadar Belediye personele yapılması gerekiyor.

Kocaköy Belediye Başkanlığı 20 Kişi vasıfsız işçi alımı yapılacak. Okur – Yazar adaylar da başvuru yapabilecek. Belediye personel alımı alınacak personeller Belediyeye ait parklarda bahçıvan olarak istihdam edilecek. Başvuruların şahsen 1 Nisan 2019 Tarihine kadar Kocaköy Belediyesi personele yapılacak..

Haberin Devamı

Kocaköy Belediyesi 2 kişi bahçıvan 1 kişi şoför ( B sınıfı ehliyet sahibi olmak gerekiyor ) olarak alınacak olup adayların okur yazar olması yeterli bulunuyor. Başvurular 1 Nisan 2019 Tarihine kadar şahsen yapılacak.