Gazete Vatan Logo

Belediye Başkanı'na iftarda şok!

FİNİKE Kaymakamlığı’nın verdiği iftar yemeğine katılan Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu ve eşi, protokol gereği oturması gereken Kaymamak Mesut Yakuta’nın masasında yer ayrılmadığı ve oturacak yer bulamayınca yemeği terk etti.

Finike Kaymakamı Mesut Yakuta ve eşi Derya Yakuta’nın ev sahipliğinde Corendon Hotels&Resort Presa Di Finica’da şehit aileleri ve gaziler onuruna verilen yemeğe, Garnizon Komutanı Binbaşı Erol Möngü, Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, kurum amirleri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

BELEDİYE BAŞKANI AYAKTA KALDI

Yemeğe eşi Dilek Saıoğlu ile birlikte gelen Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, iftar yemeği verilen otel bahçesinde Kaymakam Yakuta ve protokol üyeleriyle selamlaştı, ardından şehit aileleri ve gazilerin bulunduğu masaları ziyaret ederek sohbet etti.

Protokol gereği Kaymakam Mesut Yakuta ile aynı masada oturması gereken Başkan Sarıoğlu ve eşine, masalar dolu olduğu için yer gösterilemedi. Mal Müdürü Gökhan Eminoğlu ve eşi, yerlerinden kalkarak masalarına davet etti ancak Başkan Sarıoğlu ve eşi, "Rahatsız olmayın" diyerek oturmadı.

Haberin Devamı

YEMEKTEN AYRILDI

Oturma düzeni için Kaymakam Yakuta’nın ev sahibi olarak yerinden kalkmaması üzerine Başkan Sarıoğlu ve eşi sandalye gelmesini beklemeden iftar yemeğinden ayrıldı. İftar yemeğinin ardından İlçe Müftüsü Lütfi İmamoğlu sofra duası okudu. Kaymakam Yakuta ve eşi daha sonra şehit aileleri ve gazilerin masalarını dolaşarak talep ve sıkıntılarını dinledi.