Gazete Vatan Logo

Beklenen haber geldi... ATA AÖF final sınavının sonuçları açıklandı!

Erzurum Atatürk Üniversitesi (ATA) Açıköğretim Fakültesi AÖF final sınavının sonuçları heyecanla bekleniyordu. Üniversitenin resmi sitesinde son dakika haberi ulaştı; ATA-AÖF final sınavının sonuçlarının açıklandığı duyuruldu. İşte ATA-AÖF sonuçlarıyla ilgili tüm detaylar...

Beklenen haber geldi... ATA AÖF final sınavının sonuçları açıklandı!

28-29 Ocak tarihlerinde gerçekleşen ATA-AÖF sınavının final sonuçları sonunda bekleyenlerini güldürdü. Erzurum Atatürk Üniversitesi resmi sayfasından ATA-AÖF final sonuçlarının açıklandığını duyurdu. İşte ATA-AÖF sonuçlarının nasıl öğrenileceği...

ATA AÖF SINAV SONUÇLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Üniversitenin açıklamasında “Sizlerden gelen yoğun talep üzerine, ders geçme baraj notu olarak kullanılan “Alt Limit (AL)” değerinin 35'den 30'a düşürülmesi teklifimiz Üniversitemiz Senatosu tarafından kabul edilmiştir. Yarıyıl sonu sınav değerlendirmesi AL = 30'a göre yapılmış ve ilan edilmiştir.

Sınav sonuçlarınıza Öğrenci Bilgi Sisteminden ulaşabilirsiniz.

Siz değerli öğrencilerimizin lehine olan bu düzenlemenin zaman alması nedeniyle sınav sonuçlarının açıklanması birkaç gün gecikmiştir. Bu konuda göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, bütünleme sınavında başarı oranının daha da yükseleceğine olan inancımızı ifade ederek, başarılar dileriz.” denildi.

BAHAR DÖNEMİ DERS KAYITLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Haberin Devamı

Güz döneminin sona ermesi ve yeni dönemin başlaması ile birlikte bahar dönemi ders kayıtları 20-26 Şubat tarihleri arasında yapılacaktır. Mazeretli ders kayıtları ve onaylama işlemleri ise 27-28 Şubat 2017 tarihlerinde yapılacaktır. 2016-2017 bahar dönemi akademik takvime göre 27 Şubat 2017 ile 2 Haziran 2017 tarihleri arasındadır. Bahar döneminde ara sınavların tarihleri 29-30 Nisan, final sınav tarihleri için ise 3-4 Haziran tarihleri belirlenmiştir. Bütünleme sınavları da 8 Temmuz ve 9 Temmuz 2017 tarihlerinde olacaktır.