Gazete Vatan Logo

Beklenen diziden ilk görüntüler

atv'nin Mint Prodüksiyon imzalı yeni dizisi 'Kalp Hırsızı'nın tanıtım fragmanı yayınlandı. Başrollerinde, 'Medcezir' dizisinden sezon finalinde ayrılan Mine Tugay ve Kenan Ece'nin rol alacağı dizi yakında izleyiciyle buluşacak.

Dizide, kocası tarafından terkedilen ve çocuğunu tek başıma büyüten Defne isimli bir kadının evine bir hırsız girmesini ve oğlunun hırsızı babası zannetmesi konu ediliyor. Dizinin hikayesi şu şekilde: Defne, kendisini hamile halde terk eden kocasının ardından bir daha evlenmemiş ve anne – babasının desteğiyle oğlu Bora’yı büyütmüştür.

Bora, büyüyüp de babasını sorunca Defne, ona babasının Avustralya’da yaşadığını anlatır. Bora artık bu yalanlarla da tatmin olmayınca, babasının yakında geleceğini söyler. Tekin, dışarıdan bakıldığında kafeterya işletmecisi gibi dursa da arkadaşları Sinan, Kemal ve Filiz’le tarihi eser hırsızlığı yapmaktadır; ancak bu durumu kimse bilmez. Tekin’in yolu son işinde Defne’nin evine düşer. Defne, müşterisi için aldığı bir eseri evinde saklamak durumunda kalır. Tekin eseri çalmak için eve girdiğinde Bora uyanır ve Tekin’i babası zanneder.

Haberin Devamı