Gazete Vatan Logo

Bekçilik sözlü mülakat sonuçları açıklandı mı? EGM 2019 bekçilik mülakat sonuçları hakkında detaylar

Bekçi olmak isteyen adayların, heyecanlı bekleyişi devam ediyor. Bekçilik sözlü mülakat sonuçları açıklandı mı sorusu? Adaylar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Bekçi adaylarının gözü kulağı, Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Polis Akademisi tarafından bir açıklama, yapılıp yapılmadığında… İşte Bekçilik 2019 sonuçları hakkında merak edilenler…

Bekçilik sözlü mülakat sonuçları açıklandı mı? EGM 2019 bekçilik mülakat sonuçları hakkında detaylar

Bekçilik mülakat aşamasının sona ermesinden sonra, adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Kasım ayı içerisinde açıklanması beklenen sonuçlar için nefesler tutuldu. İşte EGM 2019 bekçilik mülakat sonuçları hakkında detaylar…

Bekçilik mülakat sonuçları açıklandı mı?

Polis Akademisi henüz bekçilik sonuçları hakkında bir açıklama yapmadı, sonuçların açıklanacağı saat ve gün belli değil.

Bekçilik sözlü mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sözlü mülakat sonuçlarının Kasım ayı içerisinde açıklanması bekleniyor.

Bekçilik mülakat sonuçları nereden ilan edilecek?

Bekçilik sözlü mülakat sonuçları, pa.edu.tr adresi üzerinden duyurulacak.

Mülakat sonuçları nasıl değerlendiriliyor?

Adayların başarı sıralamasına esas giriş puanı; yazılı sınav puanının yüzde 25'i, fiziki yeterlilik sınav puanının yüzde 25'i ve sözlü sınav puanının yüzde 50'sinin toplamı hesaplanarak değerlendiriliyor.

Bekçilik sözlü sınavı esnasında adaylara, genel kültür konularından hazırlanan soruların yazılı olduğu bir kart çektirilecek ve konu hakkında düşünmesi ve sunum yapması için yeterli süre veriliyor.Komisyon tarafından konuyla ilgili başka sorular da yöneltilebiliyor.

Haberin Devamı

Adaylar

a) Konu hakkındaki bilgi düzeyi,

b) Kendisinden istenileni kavraması,

c) Özgüveni,

ç) İfade etme yeteneği,

d) Beden dilini kullanma becerisi,

olmak üzere beş ayrı kritere göre ve her bir kriter (20) puan olmak üzere toplam (100) tam puan üzerinden değerlendirilecektir.