Gazete Vatan Logo

Bekçilik sınav sonuçları için tarih belli oldu! 1. dönem Çarşı ve Mahalle bekçiliği

Bekçilik sınav sonuçları için geri sayım başladı. 1. dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği için 9-23 Temmuz tarihleri arasında ön başvuruları alınan Bekçilik için yazılı sınav 20 Ekim tarihinde gerçekleştirildi. Bekçilik sınavının hemen ardından sınav soru ve cevapları adayların erişimine sunuldu. Peki sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte Polis Akademisi Başkanlığı üzerinden yapılan o duyuru

Bekçilik sınav sonuçları için tarih belli oldu! 1. dönem Çarşı ve Mahalle bekçiliği

Bekçilik sınav sonuçları için meraklı bekleyiş sürüyor. 20 Ekim'de gerçekleştirilen Bekçilik sınavının hemen ardından sınav soru ve cevapları iki kitapçık halinde adayların bilgisine sunuldu. Bekçilik sınavının ardından adaylar sonuçların açıklanacağı tarihi merak ediyordu. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan duyuruya göre o tarih belli oldu. Peki Bekçilik yazılı sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI TARAFINDAN YAPILAN O DUYURU

20/10/2018 tarihinde yapılan 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavına katılan adaylar, Milli Eğitim Bakanlığının resmi internet sitesi http://www.meb.gov.tr/ ve/veya http://odsgm.meb.gov.tr/ adresinde yayımlanan sınav sorularına ve uygulamasına ilişkin itiraz dilekçelerini 23 Ekim 2018 tarihi saat 17.00’a kadar şahsen veya faks ( 0 312 462 87 29 ) ile POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞINA ulaştıracaklardır. İtirazlara ilişkin değerlendirme sonuçları 30 Ekim 2018 tarihinde adaylara dilekçelerinde belirtecekleri irtibat numaraları ile bildirilecektir.

Haberin Devamı

Adaylar, itiraz başvurularını MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesinin T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası ve Türkiye Halk Bankası şubelerinden herhangi birine, “Kurumsal Tahsilat Programı” aracılığı ile 20 TL (yirmi TL KDV Dâhil) itiraz ücreti yatırarak alınan banka dekontu/ATM işlem fişi ve sınav adının yazılı olduğu dilekçe ile yapacaklardır.

Süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar ile adayın T. C. kimlik numarası, adı, soyadı, imzası, iletişim bilgileri, banka dekontu/ATM işlem fişi olmayan dilekçe ile yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.

Başvurusu ya da sınavı geçersiz sayılan, sınava girmeyen, sınava alınmayan ya da sınavdan çıkarılan adayların bu konuyla ilgili itiraz başvuruları dikkate alınmaz.

BEKÇİLİK YAZILI SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sınav sonuçları 26 Ekim 2018 tarihinde açıklanacak olup, sınav sonuçlarına yapılacak itirazlar 30 Ekim 2018 tarihi saat 17.00‘a kadar aynı usullerle yapılacaktır.