Gazete Vatan Logo

Bekçilik sınav sonuçları bugün açıklanacak mı?

Bekçilik yazılı sınavının sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Polis Akademisi'nin resmi sitesinde yaptığı açıklamada bekçilik sınav sonuçlarının bugün açıklanacağını duyurdu. 1.Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavı Fiziki Yeterlilik Sınav Talimatı ve Parkuru da yayınlandı.

Bekçilik sınav sonuçları bugün açıklanacak mı?

Bekçilik sınav sonuçları için nefesler tutuldu. Bekçi olma hayalini taşıyan binlerce aday Polis Akademisi'nden gelecek resmi açıklamayı bekliyor. Peki bekçilik sınav sonuçları bugün belli olacak mı?

BEKÇİLİK SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Bekçilik yazılı sınav sonuçları için Polis Akademisi Başkanlığı resmi sayfası üzerinden açıklama yapıldı. Binlerce bekçi adayını yakından ilgilendiren Bekçilik yazılı sınav sonuçları yapılan açıklamaya göre 26 Ekim tarihinde resmi site üzerinden adaylara duyurulacak. Sınav sonuçlarının saat kaçta açıklanacağı ise netleşmedi.

1.Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavı Fiziki Yeterlilik Sınav Talimatı ve Parkuru

Başlangıç çizgisi ile ağırlık taşıma etabının son dubanın bulunduğu yere kadar 29 metre uzunluğunda ve ağırlıkların başındaki duba ile takla minderinin başındaki duba arası 14 metre eninde, takla atma minderinin başındaki duba ile bitiriş çizgisine kadar 29 metre uzunluğunda toplam 7 istasyon ile 72 metre uzunluğundaki parkurdan oluşmaktadır.

Haberin Devamı

Fiziki Yeterlilik Sınavında adayın süresinin takibi, fiziki yeterlilik sınavı komisyonu ve sınava katılan aday tarafından görülebilecek nitelikteki dijital fotoselli süreölçer ile yapılacaktır. Dijital fotosel cihazının başlama ve bitiş kısmındaki fotoseller arasındaki mesafe en az (3) üç metre genişlikte olacaktır.

BİLGİLERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ