Gazete Vatan Logo

Bekçilik sınav sonuçları açıklandı!

Bekçilik yazılı sınavının sonuçları merakla bekleniyordu ve açıklandı. Polis Akademisi'nden yapılan açıklamaya göre adaylar bekçilik sınav sonuçlarının sorgulayabiliyor. Peki Bekçilik sınavı sonuçları nereden öğrenilir?

Bekçilik sınav sonuçları açıklandı!

Bekçilik sınavı sonuçları için nefesler tutulmuştu. Günlerdir merak ve heyecanla beklenen haber geldi, Bekçilik yazılı sınav sonuçları açıklandı. Bekçilik sınavına giren adaylar haberimizdeki linkten sorgulama yapabilir.

BEKÇİLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

Bekçilik yazılı sınav sonuçları için Polis Akademisi Başkanlığı resmi sayfası üzerinden açıklama yapıldı. Binlerce bekçi adayını yakından ilgilendiren Bekçilik yazılı sınav sonuçları belli oldu. "www.meb.gov.tr" adresi üzerinden sorgulama yapabilirsiniz.

1.Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavı Fiziki Yeterlilik Sınav Talimatı ve Parkuru

Başlangıç çizgisi ile ağırlık taşıma etabının son dubanın bulunduğu yere kadar 29 metre uzunluğunda ve ağırlıkların başındaki duba ile takla minderinin başındaki duba arası 14 metre eninde, takla atma minderinin başındaki duba ile bitiriş çizgisine kadar 29 metre uzunluğunda toplam 7 istasyon ile 72 metre uzunluğundaki parkurdan oluşmaktadır.

Fiziki Yeterlilik Sınavında adayın süresinin takibi, fiziki yeterlilik sınavı komisyonu ve sınava katılan aday tarafından görülebilecek nitelikteki dijital fotoselli süreölçer ile yapılacaktır. Dijital fotosel cihazının başlama ve bitiş kısmındaki fotoseller arasındaki mesafe en az (3) üç metre genişlikte olacaktır.

Haberin Devamı

BİLGİLERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ