Gazete Vatan Logo

Bedelli askerlik başvuruları ne zaman bitecek? 4. celp tarihi nedir?

Bedelli askerlik başvuruları tüm hızıyla sürerken ne zaman sona ereceği de merakla araştırılmaya başlandı. Binlerce kişi bedelli askerlik başvurularının nasıl yapıldığını araştırırken 4. celp dönemi tarihini de merak eder oldu.

Bedelli askerlik başvuruları ne zaman bitecek? 4. celp tarihi nedir?

Vatani görevini yapmak isteyen binlerce genci yakından ilgilendiren bedelli askerlik başvuruları için az bir zaman kaldı. İşte bedelli askerlik hakkında merak edilen detaylar...

BEDELLİ ASKERLİK BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Bedelli askerlik başvuru kılavuzu asal.msb.gov.tr adresinden yayınlandı.

1. E-Devlet kapısı (www.turkiye.gov.tr) üzerinden alınacak barkodlu ödeme belgesinin çıktısı ve Nüfus Hüviyet Cüzdanı ile birlikte bu belgede belirtilen banka şubelerinden herhangi birine giderek söz konusu bedeli yatıracak.

2. Barkodlu ödeme belgesi ve bedelin yatırılmasını müteakip bankadan alınacak üç (3) adet banka dekontunun aslı ile birlikte en yakın Askerlik Şubesi Başkanlığına bizzat başvurulması gerekecek.

BEDELLİ ASKERLİK 4. CELP TARİHİ NEDİR?

Bedelli askerlik 4. celp tarihi için adayların meraklı bekleyişi sürüyor. Başvuru işlemlerini tamamlayıp ücretlerini yatıran ve ilk üç celp döneminde kendine yer bulamayan adaylar Bedelli askerlik 4. celp tarihini araştırmaya devam ediyor. Bedelli askerlik başvuru tarihi için son gün olan 3 Kasım'ın ardından Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından belirlenecek olan celp dönemlerine göre adaylar silahaltına alınmaya devam edecek.

Haberin Devamı