Gazete Vatan Logo

Bedelli askerlik 4. celp dönemi yerleri ne zaman açıklanacak?

Bedelli askerlik 4. celp dönemi yerleri ne zaman açıklanacak? 98/4 askerlik yerleri, vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 2018 yılının son celp dönemi olan Kasım celbinde askere alınacak olan adaylar merakla sorguluyor.

Bedelli askerlik 4. celp dönemi yerleri ne zaman açıklanacak?

Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, bedelli askerlik 4. celp döneminde gidecek olan vatandaşların, askerlik yerlerinin açıklanacağı tarih sabırsızlıkla araştırılıyor. Kasım celp döneminde silah altına alınacak binlerce aday tertip edildikleri birlik ve teslim olacakları tarihleri araştırmaya devam ediyor. Peki 98/4 askerlik yerleri hangi tarihte belli olacak?

98/4 ASKERLİK YERLERİ NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Bedelli askerlik için ilk üç celp dönemi ve tarihlerinin belli olmasının ardından 1. celp döneminde 21 günlük temel eğitime tabi olan vatandaşlar terhis oldu. Terhis işlemlerinin sona ermesinin ardından 2. celp döneminde askere alınacak olan adaylar 6 Ekim'de kışlalara teslim oldu. Bedelli askerlik 4. celp döneminin ise 3 Kasım'dan sonra yapılan başvuru sayısına göre yapılacak olan düzenleme ile E-devlet üzerinden adaylara duyurulması bekleniyor.