Gazete Vatan Logo

Bedelli askerlik 3. celp dönemi başladı! 4. celp dönemi ne zaman?

Bedelli askerlikte süreç işlemeye devam ediyor. 6 Ekim'de başlayan Bedelli askerliği 2. celbi Cuma günü sona erdi. 27 Ekim'de başlayan 3. celp dönemi için iki gün yolu olan askerler bugün birliklerine teslim olacak ve 3. celp dönemide resmen başlayacak. Peki Bedelli askerlik 4. celp tarihi ne zaman belli olacak?

Bedelli askerlik 3. celp dönemi başladı! 4. celp dönemi ne zaman?

Bedelli askerlik için belirlenen ilk üç celp döneminde süreç işlemeye devam ediyor. Binlerce vatandaşı yakından ilgilendiren Bedelli askerlik'te 2. celp dönemi 26 Ekim'de yemin törenin ardından sona erdi. 3. celp dönemi için ise süreç 27 Ekim'de başladı. İki gün yol izni olan askerlerin bugün birliklerine teslim olması ile birlikte 21 günlük temel askerlik hizmetininin resmen başlayacağı 3. celp dönemi 16 Kasım'da sona erecek. Peki Bedelli askerlik 4. celp tarihi ne zaman belli olacak?

BEDELLİ ASKERLİK 4. CELP TARİHİ NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Bedelli askerlik 4. celp dönemi tarihi için vatandaşların heyecanlı bekleyişi sürüyor. Belirlenen ilk üç celp dönemi için süreç işlemeye devam ediyor. İlk iki celp döneminde silahaltına alınan adaylar askerlik işlemlerini tamamladı. Bedelli askerlik 4. celp tarihinin ise 3 Kasım'dan sonra belirlenmesi bekleniyor.