Gazete Vatan Logo

Beckham artık en seksi erkek değil

Beckham'ın evlilik dışı ilişkileri özel hayatından sonra bütçesini de sarsmaya başladı. Beckham, İngilizler'e göre artık en seksi erkek değil

Oynadığı kötü futbol ve seks ilişkileriyse onunla milyonlarca Euro"luk reklam anlaşması yapan şirketleri alarma geçirdi. Beckham'ı kapıya koyan ilk şirketse Marks&Spencer oldu.

Marks&Spencer, Beckham'ın işine son verdiğini yazılı bir açıklamayla duyurdu. Ünlü İngiliz giyim şirketi, Beckham'la reklam sözleşmesini tek taraflı olarak bozmasına gerekçe olarak onun Portekiz'deki Avrupa Şampiyonası'nda ortaya koyduğu kötü futbolla bitmek bilmeyen seks maceralarını gerekçe gösterdi. Beckham, Marks&Spencer firmasıyla imzaladığı anlaşmayla 15 milyon Euro reklam ücreti alıyordu.
David Beckham'a diğer bir darbe de ünlü İngiliz dergisi Company'den geldi. Derginin yaptığı ankette göre Beckham artık dünyanın en seksi erkeği değil. Ankete katılanlar, Beckham'ın özellikle saçlarını kestikten sonra eski cazibesini kaybettiğine inanıyor. İngiliz halkının yeni seks sembolü Brad Bitt. Pitt, özellikle Troya filminde gösterdiği başarıyla bu ünvana layık görüldü.