Gazete Vatan Logo

Becker Türkiye’den Almanya çıkarması!

Becker Türkiye Almanya'yı ziyaret etti.

Dünyanın önde gelen otomasyon sistemleri üreticisi Becker, 25 Şubat’taİzmir Fuar Anemon Otel’de bayii toplantısı ile başlayan etkinliğini, Becker Antriebe Almanya Merkez Fabrikası veStuttgart R + T fuarı ziyareti ile tamamladı.

Türkiye'deki bayileri ile buluşma etkinliklerine tam gaz devam eden Becker Türkiye CEO’su Volkan Kebir, aralarında firma çalışanlarının da yer aldığı yemekte, 50 bayii ve 45 katılımcı ile Almanya seyahati öncesi davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Yemek sonrası konuşma yapan Becker Türkiye CEO’su Volkan Kebir, bayileri ile kocaman bir aile olduklarının vurgusunu yaparak “bayilerimizden gelecek geri dönüşlerle iyileştirmeye açık alanlarımızı belirleyerek daha iyi hizmet verebilmenin arayışı içindeyiz. Bayilerimiz marka değerimizi her geçen gün büyütüyorlar. Onlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu. Yüksek ürün kalitesi ve kullanım kolaylığı ile tüketicilerinin evlerindeki konforu üst düzeyde yaşamalarını her daim sağlamaya çalıştıklarından ve müşterilerin markaya olan ilgisinden memnun olduğunu belirten Volkan Kebir, gecenin sonunda tüm bayilerine plaket takdim ederek teşekkürlerini sundu.

Haberin Devamı

Ertesi gün 47 kişilik bir grup halinde fabrika genel merkez ziyareti gerçekleştiren Becker ailesi, üretim öncesi ve sonrası hakkında bilgi aldı.İkinci gün ise Volkan Kebir, Sttutgart R + T fuarı ziyareti gerçekleştirerek 320 m2’lik Becker fuar standını ve yeni ürünlerini bayilerine tanıttı. Son gün ise, tüm bayilere Frankfurt şehir merkezi gezdirilerek Türkiye’ye dönüş sağlandı.

Fuar sonunda Becker Türkiye’nin, Almanya’da çok iyi karşılandığını belirten Becker Türkiye CEO’su Volkan Kebir, böyle bir organizasyonu önde gelen bayileri ve bölge müdürleri ile yapmaktan çok memnun olduğunu, dünya standartlarında ve kalitesinde üretim yaptıklarını, Becker’in pazardaki yeri ve hakimiyeti konusunda bayilerin daha güçlü hareket etmesi açısından iyi bir ziyaret olduğunu söyledi. Becker Türkiye olarak Almanya ziyareti sonucunda şirket için çok iyi kazanımlar elde ettiklerini belirten Volkan Kebir, rakip firmalarında beğenisini kazanarak olumlu geri dönüşler aldığını söyledi.

Haberin Devamı

Becker Antriebe AlmanyaCEO’su Dieter Fuchs, tüm bayilerin içerisinde bugüne kadar böyle bir ziyaret almadıklarını ve Becker Türkiye’nin göstermiş olduğu ilgiden çok memnun kaldıklarını dile getirdi.