Gazete Vatan Logo

Bebeklerle birlikte Türkiye’ye yayıldı

ebebek, 2017 yılında da hızlı büyümesini sürdürüyor. Son olarak Osmaniye’de mağaza açan şirket, 38 ilde 91 mağazaya ulaştı.

Bebeklerle birlikte Türkiye’ye yayıldı

EBEBEK, var olduğu şehirlere bir yenisini daha ekledi. Osmaniye’deki ilk mağazasının kapılarını Haziran’da açan ebebek, 800 metrekarelik yeni mağazasında birçok ürünü bebeveynlerle buluşturuyor. ebebek’in yeni mağazası; bebek araç gereçlerinden, gıdaya, oyuncaktan tekstile kadar birbirinden farklı ürün gruplarında geniş seçenekler sunuyor.

Osmaniye’deki mağazanın açılışı ile Türkiye genelinde 91 mağazaya ulaşan ebebek’in Genel Müdürü Halil Erdoğmuş, şu değerlendirmeyi yaptı: “ebebek olarak açtığımız her mağazamızda ürünlerimiz ve tüketicinin ihtiyacını tam manasıyla anlayan uzman personel kadromuz ile kusursuz hizmet sunmaya çalışıyoruz. Bebeveynlerin ve bebeklerinin mutluluğunu her şeyin üstünde tutuyoruz. Bu vizyon doğrultusunda yatırımlarımıza da hız kesmeden devam ediyoruz. Amacımız 2020 yılında 130 mağaza ile bebeveynlerimize hizmet verebilmek.”

e-ticaret İle başladı

ebebek; annenin ve bebeğin doğum öncesinden 4 yaşa kadar uzanan süreçteki tüm ihtiyaçlarını hesaplı fiyatlarla ve alışveriş sonrası desteğiyle karşılayan bir internet sitesi ve mağazalar zinciri... 2001 yılında e-ticaret sitesi ile başladığı tecrübesini 2003 başında fiziki mağazacılığa taşıdı.

Haberin Devamı