Gazete Vatan Logo

Bebekler Mustela koruması altında!

Doğumdan itibaren bebekler farklı bir ortama uyum sağlamaya çalışırken, savunmasız cildi de bu yeni ortama ayak uydurmaya çalışır. Bebeklerin narin ve henüz olgunlaşmamış cildi, aynı zamanda eşsiz bir hücresel zenginliğe sahiptir. Cildi korumak için, Mustela Bebe her zaman daha doğal ve özel bir aktif, Avokado Perseose ile zenginleştirilmiş, yeni formüller ile bakımlarını yeniden formüle etti.

Mustela dış etkenlere karşı koruyucu bariyer gelişimini henüz tamamlayamamış olan bebek cildine, doğal ve bitkisel içerikli ürünleriyle kalkan oluyor. Ph değeri ciltle dengeli, cildin kendi doğal korumasını destekleyen, alerji riskini minimize eden, Mustela Bebe ürünleri ortalama %92 doğal kökenli içeriğe sahip. İçeriğinde; Avakado Perseose, Ayçiçeği, Shea(Karite), Lupin(Acıbakla), ve Aloe Vera özleri bulunuyor.

Mustela Bebek şampuanı, koruyucu temizleme jeli, masaj yağı, yüz nemlendiricisi, vücut nemlendiricisi, pişik önleyici krem, ıslak temizleme mendillerine kadar geniş ürün gamıyla bebek cildi sağlığının hizmetinde…

Haberin Devamı