Gazete Vatan Logo
Magazin Bebek için Amerika'ya gitti!

Bebek için Amerika'ya gitti!

Beren Saat ile Kenan Doğulu’nun geçtiğimiz haftalarda ABD’ye yaptıkları yolculuğun nedeni ortaya çıktı. Ünlü çift, tüp bebek tedavisinin son aşaması için burada bir dizi işlem yaptırdı.

Bebek için Amerika'ya gitti!

Yaklaşık 2 yıldan beri tüp bebek tedavisi gören Beren Saat'le Kenan Doğulu, mutlu sona çok yaklaştı… Şubat 2015'te Nişantaşı'ndaki özel bir hastanede tüp bebek tedavisi gören güzel oyuncu, olayın basına yansımasıyla tedaviyi yarıda kesmişti. 32 yaşındaki Saat, 42 yaşındaki eşi Kenan Doğulu'yla bebek sahibi olabilmek için başvurduğu yöntemin gazetelere manşet olmasından rahatsız olunca soluğu Amerika'da aldı. Geçtiğimiz yaz gelen bütün proje tekliflerini geri çeviren güzel oyuncu, ünlü şarkıcıyla birlikte Los Angeles'taki bir hastanede tedavisine kaldığı yerden devam etmişti. Eşiyle birlikte mutlu evliliklerini bebekle taçlandırmak için kendisi de tedavi gören Doğulu, bir ara eşini ABD'de bırakıp konser için Türkiye'ye gelmişti. Yaz boyunca günlerini Malibu'daki evlerinde geçirip okyanus kıyısında yaptığı yürüyüşlerle de enerji ve moral depolayan Beren Saat, güzel haberi almak için adeta gün sayıyor.

DOKTORDAN GÜZEL HABER

Annelik duygusunu tatmak için sabırsızlanan güzel oyuncu, artık tedavinin son aşamasında… Ünlü çift, geçtiğimiz haftalarda tüp bebek tedavisine devam etmek için soluğu yeniden ABD'de aldı. Yolculuk öncesinde Atatürk Havalimanı'nda görüntülenen ikili, dedikodulara göre Los Angeles'taki hastanede bazı küçük operasyonlar geçirdi. Güzel oyuncunun doktorundan operasyonla ilgili çok olumlu haberler aldığı ve artık bebek sahibi olmak için önünde bir engel kalmadı. Bu arada ünlü çiftin, bebeklerini ABD'de dünyaya getirmek istediği de öğrenildi.. (Takvim-Doğan Savaş)

Haberin Devamı