Gazete Vatan Logo

Bebeği boğan anne ile ikiz kardeşi tutuklandı

Bebeği boğan anne ile ikiz kardeşi tutuklandı

Bandırma Meslek Yüksek Okulu’nda eğitim gören E.Ö., iddiaya göre, 3 ay önce erkek arkadaşı C.B.’den hamile kaldı. İlçede bulunan özel hastane geçen salı günü doğum yapan E.Ö.’nün, ikametgah adresi olarak Çanakkale’nin Biga İlçesi’ne bağlı İdriskoru Köyü’nü gösterdi.

Biga Sağlık Müdürlüğü ekipleri E.Ö.’nün çocuğunu aşı için Sağlık Ocağı’na getirmemesi üzerine İdriskoru Köyü’ne gitti. Genç kadın sağlık çalışanlarına bebeğini Bandırma’da kaybettiğini söylemesi üzerine savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.

Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığı E.Ö.nün emniyete kayıp başvurusunda bulunmadığı için, kendisi ile ikiz kardeşi K.Ö., annesi H.Ö. ve erkek arkadaşı C.B.’yi dinlemeye aldı. Yapılan dinleme sonrasında gözaltına alınan E.Ö. ve ikizi ifadelerinde, bebeği yastıkla boğduktan sonra çantaya koyup denize attıklarını söyledi. Bunun üzerine polis, anne H.Ö. ile erkek arkadaşı C.B.’yi de gözaltına aldı. Emniyetteki ifadelerinin ardından nöbetçi mahkeme çıkartılan E.Ö. ile ikizi K.Ö. ’kasten ve tasarlayarak adam öldürmek’ suçundan tutuklandı. Erkek arkadaşı C.B. ile annesi H.Ö. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bu arada denize atıldığı öne sürülen bebeğin bulunmasına yönelik arama çalışmalarına ise devam ediliyor.

Haberin Devamı