Gazete Vatan Logo
Magazin Bayrampaşa’dan Serrano’ya

Bayrampaşa’dan Serrano’ya

Atletico Madrid’te top koşturan Arda Turan, dünyanın en iyi alışveriş caddeleri arasında yer alan Madrid’teki Serrano’dan ev alıyor...

Bayrampaşa’dan Serrano’ya

Arda Turan, dünyanın en iyi alışveriş caddeleri arasında yer alan Madrid’teki Serrano’dan 1 milyon Euro’ya ev alıyor.

AVRUPA’DAN İLK EV

Atletico Madrid’le sözleşmesini 2017 yılına kadar uzatan Arda Turan, İspanya’dan ev almaya karar verdi. Yılda 3,5 milyon Euro kazanan ünlü futbolcu, gözünü Madrid’in en pahalı caddesi Serrano’ya çevirdi.

1 MİLYON EURO

Arda Turan, İstanbul’un Nişantaşı’sı diyebileceğimiz Serrano’daki bir evi beğendi. 1 milyon Euro (2 milyon 900 bin TL) değerindeki evi satın almaya karar veren Turan, yeni yuvasını kendi zevkine göre dekore edecek.

Atletico Madrid’le sözleşmesini 2017’ye kadar uzatan Arda Turan, her yıl kazandığı 3,5 milyon Euro ile akıllı yatırımlara imza atıyor.

Geçen yıl Sarıyer Bahçeköy’deki Saklı Koru Villaları’nda 5 milyon liraya ev aldı. Kaba inşaattan aldığı evin içine 500 bin lira masraf yaptı. Ailesi için de Büyükçekmece’den villa aldı. Ancak anne-babası yıllardır oturdukları Bayrampaşa’dan kopmak istemedi. Bunun üzerine ünlü futbolcu, doğup büyüdüğü ve kopamadığı Bayrampaşa’dan yeni bir daire alarak ailesine sürpriz yaptı.

Haberin Devamı

İstanbul’un değişik semtlerinde evleri olan Arda Turan, bu kez gözünü Avrupa’ya dikti. Madrid’in en pahalı caddelerinden biri olan Serrano’dan bir ev almaya karar verdi.

İstanbul’un Nişantaşı’sı diyebileceğimiz Serrano’da bir evi çok beğenen Arda, yeni yuvası için 1 milyon Euro’yu (2 milyon 900 bin TL) gözden çıkarmış. Turan, kendi zevkine göre dekore ettireceği eve birkaç ay içerisinde taşınacakmış.

Atletico Madrid’e 2011’de transfer olan ünlü futbolcu, Madrid’te aylık kirası 12 bin euro olan bir evde oturuyor.