Gazete Vatan Logo
Magazin Bayramda sanatçılı tatil ne kadar?

Bayramda sanatçılı tatil ne kadar?

Sanatçılar kasım ayındaki Kurban Bayramı'nda geceliğine kadara Antalya'nın yolunu tutacak

Yaz aylarında otellerin yabancı turistlerle dolu olması nedeniyle Ramazan Bayramı'nda Antalya'da sahne alamayan sanatçılar Kurban Bayramı'nda yine Antalya'nın yolunu tutacak. Kurban Bayramı'nda otellerini doldurmak isteyen turizmciler yine sanatçılı programlar hazırladı. Sanatçıların bir gece için sahne fiyatları 70 - 80 bin TL ortalamasında olurken bazı sanatçılarda bu fiyatlar 150 bin TL'ye kadar çıkıyor. Bu bayramda Antalya'da sahne alacak sanatçılar arasında Ajda Pekkan, Serdar Ortaç, Sıla, Demet Akalın, Fatih Ürek, Murat Dalkılıç, Volkan Konak ve Enbe Orkestrası gibi isimler bulunuyor. Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan, tatilcilerin sezonun son kısa tatili olması nedeniyle sanatçılı programların tatili daha aktif hale getireceğini söyledi. Erkan, bayramda tatilcilerin eğlenceyi tercih etmelerinin sanatçılı programlar hazırlamalarında etkili olduğunu söyledi. Anı Tur yetkilisi Murat Kıran ise "Bayramda sanatçılı program varsa o otel dolacaktır" diye konuştu.

17 EKİM'E KADAR %25 İNDİRİM

Sanatçılı otellerde gecelik fiyatlar 145 ile 190 TL ortalamasında bulunuyor. Ekim ayının ortasına kadar devam edecek olan erken rezervasyon kampanyalarında yüzde 25'e varan indirimler sunuluyor.Örneğin Sıla ve Serdar Ortaç'ın sahne alacağı otelin Kurban Bayramı'nda gecelik fiyatı 240 TL iken erken rezervasyonla bu fiyat 190 TL'ye geliyor. Demet Akalın ve Fatih Ürek'in sahne alacağı otelde ise gecelik fiyat 180 TL iken erken rezervasyonla 145 TL'ye iniyor. Tur şirketleri rezervasyonların yeni başlaması nedeniyle yüzde 10-20 gibi doluluklara ulaştıklarını açıkladı.

HANGİ SANATÇI NEREDE SAHNE ALIYOR?

* Sıla - Miracle - Resort
* Ajda Pekkan- Mardan Palace
* Serdar Ortaç - Miracle
* Demet Akalın - Zeynep Golf Resort
* Fatih Ürek - Zeynep Golf Resort
* Murat Dalkılıç - Sherwood Dreams Resort
* Volkan Konak - Titanic Resort
* Gökhan Tepe - Titanic Resort
* Enbe Orkestrası - Mardan Palace
* Funda Arar - Cratos Premium Resort
* Murat Boz - Cratos Premium Resort
* Yavuz Bingöl - Cratos Premium Resort

SANATÇIYA PARA ÖDEMEYEN OTELLER DE VAR

Sanatçılı tatiller iki şekilde organize ediliyor. İlk modelde tur şirketleri doluluğu garanti ederek sanatçılarla otelleri bir araya getiriyor. Böylece oteller sanatçılara herhangi bir ödeme yapmıyor. Bazı otellerse sanatçılarla kendileri anlaşarak bütçelerini kendileri hazırlıyor.

Haberin Devamı