Gazete Vatan Logo

Bayramda rotanızı Akdeniz’e çevirin

Antalya Belek’te denize sıfır konumunda yer alan Cornelia Diamond Golf Resort Spa ve Cornelia de Luxe Resort, Kurban Bayramı'nda çocuklu aileler için uygun bir adres...

Bayramda rotanızı Akdeniz’e çevirin

Dokuz günlük bayram tatili aynı zamanda yazın bitimine rastladığı için tatil için de iyi bir fırsat. Hava sıcaklıkları düşünüldüğünde güney kıyıları tatil için iyi bir alternatif. Tatili çocuklarınızla birlikte geçirmeyi planlıyorsanız, hem kendinize vakit ayırmak hem de çocuklarınızın yaşıtlarıyla keyifli vakit geçirmesi için çocuk kulübü ve spa hizmeti veren otelleri tercih edebilirsiniz.

Belek’teki Cornelia Diamond Golf Resort Spa ve Cornelia de Luxe Resort çocuklu aileler için uygun bir adres olabilir. Denize sıfır konumunda yer alan Cornelia Diamond Golf Resort Spa Otel ve Cornelia de Luxe Resort ister göl evleri ile cennet gibi bir ortamda, ister suit odada denize karşı, isterseniz bütçenize uygun standart odada aynı servis ve aynı kalite ile unutulmaz bir tatilin kapılarını aralıyor. Anne babaların tatilde keyifli ve dinlendirici vakit geçirmeleri, çocukların ise yaşıtlarıyla eğlenmesi için çocuk kulübü sabah sabah 08.00’den akşam 17.30’a kadar hizmet veriyor.

Bedeninizi ve ruhunuzu Cornelia’da dinlendirin

Haberin Devamı

Cornelia Hotels’in sunduğu bir başka hizmet ise tamamen ekolojik ürünlerle hizmet veren Crassula Ekolojik Spa’da ruhen, bedenen yenilenme fırsatı.

Bedeninizi ve ruhunuzu rahatlatabileceğiniz, doğanın bizlere sunduğu imkanların sonuna kadar kullanıldığı Spa merkezinde, yüzde 100 organik ürünlerle doğal bakım, 35 farklı masaj terapisi sizleri bekliyor. Ayrıca hamamda çocuklarınız ile vakit geçirmek için farklı bir alternatif.

Ödüllü otel

Cornelia Diamond Golf Resort Spa, dünyanın en önemli Turizm Birlikleri tarafından her yıl çeşitli ödüllere layık görülüyor. Üst üste iki yıl, Turizmin Oscarları olarak kabul edilen Wold Travel Awards’da “Dünyanın En Donanımlı, En Lüks Oteli” ödülünü Türkiye’den alan tek otel oldu. “Avrupa’nın En iyi Lüks Golf Oteli”, “Avrupa’nın En İyi Spa Oteli”, “Avrupa’nın En İyi Ağırlayan Oteli”, “Avrupa’nın En İyi Kongre Oteli”, “Avrupa’nın En İyi Golf Oteli” de ödülleri arasında bulunuyor.

Dünya lezzetleri bir arada

Otel yemekleri konusunda tüm misafirlerinden aldığı tam notu hak ediyor. Yemek konusunda da tüm hüneriyle misafirlerine enfes tatları sunan Cornelia Diamond, 1 ana restoran, 1 snack restoran ve dünya mutfaklarından seçkin lezzetler sunan 9 A’la Carte restorana sahip. Suşi’den Osmanlı mutfağının oryantal tatlarına, deniz ürünlerinden av etlerine, Anadolu’nun yöresel yemeklerinden İtalyan klasiklerine çok geniş bir yelpazede yepyeni lezzetler keşfedebilirsiniz.

Haberin Devamı

www.corneliaresort.com