Gazete Vatan Logo

Bayramda konser coşkusu!

Ramazan Bayramı coşkusu bu geceyle beraber başlıyor... Ünlü isimler gözde tatil beldeleri Bodrum ve Antalya’nın yanı sıra İstanbul’da da sahne alacak. İşte konserden festivale bayram ajandanız...

Bayramda konser coşkusu!

Hande Yener yeni mekanında...

Hande Yener, yarın ve pazartesi Çeşme’deki yeni mekanı olan “Neo by Hande Yener”de sahne alacak. 27 Haziran’da ise Bodrum Pasha Club’da olacak.

Bodrum’da şampiyonlar ligi!

Bayramın birinci günü kapılarını açacak olan Sahne İstanbul Bodrum yaz sezonunun en iddialı programları ile bu yazda damga vuracak!

Bayramın birinci günü Demet Akalın, ikinci günü ise Murat Boz ilk defa sahne alacak.. 27 Haziran’da ise Hakan Altun sevenleri ile bir araya gelecek.

The Sands Beach Club, Ozan Doğulu ile açılışı

The Sands Beach Club, Türkiye’nin cennet koyu Bodrum’a yeni bir beach club deneyimi getirmeye hazırlanıyor. Club, açılışını Ozan Doğulu ile birlikte bugün yapacak. Club, giriş ücretleri kişi başı 70 TL, iki kişi 120 TL olması ve uygun mönü fiyatları ile misafirlerine erişilebilir lüksü sunuyor.

Gümüşlük’te caz esintileri

Sözleri kendisine ait olan ilk çalışması “Yalnızlık” ile iTunes Jazz listesinde üç gün boyunca 1. sırada yer alan Esra Zeynep Yücel, bu akşam Off Gümüşlük’te sahne alıyor. (Rezervasyon için: 0538 921 53 54)

Haberin Devamı

Sosyal medya fenomeni Alaçatı‘yı coşturacak

Dünyaca ünlü sosyal medya fenomeni İtalyan iş adamı Gianluca Vacchi’nin Türkiye’de ilk durağı yarın Alaçatı’nın en yenisi Surf Beach Club olacak. 9.4 milyon takipçisiyle tüm dünyada büyük ilgi gören Vacchi, yarın özel Dj setiyle Türk hayranlarıyla buluşacak.

Merve Özbey - Erdem Kınay ikilisi coşturacak...

Son yıllara damga vuran ikili, Merve Özbey ve Erdem Kınay, yarın Antalya Aura Clup’ta, 26 Haziran’da Kemer Aqua Club’ta ve 27 Haziran’da ise Balıkesir Apron Club’ta sahne alacak.

İstanbul’da kalanlara...

- Denize sıfır konumu ile konserlere ev sahipliği yapan Tuzla/Marina Arena, bayramda yine dopdolu. Yarın Şevval Sam, 27 Haziran’ da ise Cem Belevi & Derya Uluğ sahne alacak.

(21:00, 20-250 TL, detaylı program: biletix)

- Blues, klasik country ve 1970’lerin sıcak ambiyansı ile rock soundunu yansıtan Allen Hulsey, 27 Haziran’da Dorock XL’da. (22:00, 25 TL)

- Yaz boyunca ücretsiz gerçekleştirilecek “Babylon x bomontiada konserleri” kapsamında Palmiyeler bugün 21.30’da sahne alacak.

Haberin Devamı