Gazete Vatan Logo
Magazin Bayramda kim ne kadar kazandı?

Bayramda kim ne kadar kazandı?

En pahalı otelde şarkı söyledi, 70 bin TL kazandı

Kurban Bayramı’nda Antalya’daki otellerde 25 sanatçı sahneye çıkarken en pahalı performansı aldığı 70 bin TL’lik ücretle Kenan Doğulu gösterdi. Mardan Palace’ta sahneye çıkan Doğulu’nun ardından ise Ajda Pekkan ve Serdar Ortaç geldi

Kurban Bayramı’nda sahneye çıkan sanatçılar arasında bu yıl en yüksek ücreti 70 bin TL’yle ünlü popçu Kenan Doğulu aldı. Antalya’da Azeri işadamı Telman İsmailov tarafından bu yıl 1.4 milyar dolarlık yatırımla açılan Avrupa ve Akdeniz’in en pahalı oteli Mardan Palace’ta sahne alan Kenan Doğulu, yaklaşık 3 saatlik performansıyla 70 bin TL kazandı.

Mardan’da söyledi

Kenan Doğulu’yu süperstar Ajda Pekkan ile Serdar Ortaç izledi. Her iki şarkıcı da performansları karşılığında 60’ar bin TL ücret aldı.

Kurban Bayramı’nda dört gün boyunca Antalya’da çeşitli otel ve tatil köylerinde, aralarında Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, Volkan Konak, Deniz Seki, Ferhat Göçer gibi ünlü ses sanatçılarının da bulunduğu 25 sanatçı sahneye çıktı.

Sanatçılar arasında en yüksek sahne ücretini ise 7 yıldızlı olarak nitelendirilen Mardan Palace’ta sahneye çıkan Kenan Doğulu aldı. Doğulu’nun ardından ikinci sırayı Ajda Pekkan ve Serdar Ortaç paylaşırken Funda Arar ise 55 bin TL’yle üçüncü sırada yer aldı. Bayram tatilindeki programlarda en az ücreti ise Asım Can Gündüz ile Sıla aldı.

Bayramda kim ne kadar kazandı? (TL)

Kenan Doğulu 70 bin

Ajda Pekkan 60 bin

Serdar Ortaç 60 bin

Funda Arar 55 bin

Safiye Soyman&Faik Öztürk 24 bin

Deniz Seki 24 bin

Ferhat Göçer 24 bin

Fatih Ürek 23 bin

Zara 20 bin

Enbe Orkestrası 17 bin

Volkan Konak 15 bin

Didar ve Orkestrası 14 bin

Gülşen 12 bin

Hakan Altın 10 bin

Demet Akalın 10 bin

Sıla 4 bin

Asım Can Gündüz 4 bin

Haberin Devamı