Gazete Vatan Logo
Magazin Bayramda kim, nerede?

Bayramda kim, nerede?

Çalışanlar için bulunmaz nimet 9 günlük tatil... Peki ya ünlüler bu 'tatil'de neler yapıyorlar?

Bütçesi elverenler, cüzdanlarının götürdüğü kadar uzaklara gitti bile, 'bütçesizler' ise ekran karşısında yer kapma savaşında. Peki ünlüler, onlar bayramı nerede geçirecek?.. Meraklısına:

* Avşar kızı ailesiyle: Eşi Kaya Çilingiroğlu'nun üç ay boyunca sağ ayağının üzerine basamayacak olması Hülya Avşar'ı da eve hapsetti. Avşar Kızı, bugün evinde, eşi ve kızıyla. Gece ise bavul hazırlayacak. Çünkü yarın, Antalya Kremlin Palace'da sahneye çıkacak. Sonra yine aile ocağına dönecek.

* Pınar Altuğ: Son günlerin en popüler ismi bayramı Tony'siyle birlikte İstanbul'da geçirecek. Böylece yeni projeleri için de enerji depolayacak.

* Gülben Ergen: Yarın İzmir'de, perşembe Antalya Cornelia Otel'de konser verecek. Hafta sonu da annesiyle 'evde tek başına'yı oynayacak!..

* Müslüm Gürses: Bugün hayat arkadaşı Muhterem Nur'la küçüklere el öptürecek. Üçüncü gün Almanya'ya ekstraya gidecek. Oradan ver elini Fransa, Belçika. Dönüş yılbaşına...

* Şenay Akay: Yarın Ankara'da bir kulüpte DJ'lik yapacak. Üçüncü günü Afyon'daki aile büyüklerine el öpmeye gidecek. Oradan da jüri üyeliğini yapacağı Best Model of Ukrayna için Ukrayna'ya zıplayacak.

* Mehmet Ali Erbil: Ramazan boyunca en çok o çalıştı. Dinlenmeyi hak etti. Kıbrıs'ta 'kızlarıyla' başbaşa bir tatil planlıyor.

* Kenan Doğulu: Bugün ve yarın İzmir Cece'de sahneye çıkacak. İzmirli kızlar boşuna sevinmeyin, sevgilisi Tuğçe Kazaz da yanında olacak.

Çağla Şikel: Bayramı 'romantizmin başkenti' Paris'te Mehmet Aslan'ın evinde geçirecek.

Ebru Şallı: Çiçeği burnunda anne adayı, eşi Harun Tan ile soluğu yurtdışında aldı bile. Bebek şimdiden İtalyanca pratiklerine başlamış olmalı.

* İbrahim Tatlıses: Casino'sunu denetlemek üzere Kıbrıs'ta... Mehmet Ali'yle müthiş ikiliyi oynayacaklar. Asena da burada sahneye çıkacak.

Haberin Devamı