Gazete Vatan Logo

Bayramda arabasız kalmayın!

Ucuz araç kiralama fırsatları bitiyor...

Bayramda arabasız kalmayın!

Ramazan Bayramı’nda tüm rent a car firmalarının kiralık araçlarını tek bir yerden karşılaştırıp kolayca kiralayabilirsiniz.Tasit.com, tüm güvenilir araç kiralama firmalarının en iyi fiyatlı araçlarını tek bir yerden karşılaştırıp, en ucuz araç kiralamayı güvenle yapmanızı sağlıyor.

Bayram tatilini Ege’de, Güney’de veya memlekette geçirmek isteyenler kiralık araç bulmak için acele edin. Rent a car firmalarının hepsinin bayram fiyatlarını inceleyerek, en iyi fiyattan en kolay yolla araç kiralayabilirsiniz.

Bayram için kiralık araçlar hızlı tükeniyor

4 Temmuz 2016 Pazartesi günü Arifesi olacak Ramazan Bayramı, 7 Temmuz Perşembe günü sona eriyor. Çoğu kişi gibi siz de bir günlük izin kullanarak bayram tatilini 9 güne çıkardıysanız kiralık arabalar tükenmeden ve fiyatlar hala uygunken rezervasyonlarınızı yapın.Kiralık araçlar bayram yoğunluğunda hızla tükendiğinden çoğu rent a car firmasının bayram için kiralanacak arabası kalmayacak. En ekonomik fiyatla kiralama yapmak için hemen kiralık araç durum ve fiyatlarını karşılaştırın ve kolayca kiralayın

Haberin Devamı

Arife günü İstanbul’dan araç kiralama 75 TL’den başlıyor

İstanbul’dan yapacağınız araç kiralamaları 30 Haziran tarihinden başlayarak yaparsanız, rent a car firmalarının 75TL’nin altına bile düşebilen Haziran ayı fiyatlarından da yararlanabilirsiniz. Bu hafta sonuna yaklaşırken bayram için kiralık araç fiyatlarında da %15 civarında artış olabilir ve yoğun kiralama dönemi nedeniyle üst sınıf ve yüksek fiyatlı araçlar kalabilir. O yüzden eğer bayramda araç kiralayacaksanız acele edin.

Tüm markaların kiralık araba fiyatlarını görün, kolayca kiralayın

Kiralama yaparken araç kiralama firmasının güvenilirliği ile ilgili tereddütleri ortadan kaldırdıklarını söyleyen Tasit.com kurucusu Birol Kabakoğlu, tamamen şeffaf ve güvenilir bir araç kiralama deneyimi sunduklarını vurguladı. “Ucuz kiralık araba bulmak zahmetli bir iş olmamalı. Türkiye’de ve dünyadaki işbirliklerimizle güvenilir araç kiralama firmalarının her dönem ve lokasyon için fiyatlarını kıyaslama imkanı sunuyoruz. Kiralık araçlarda rent a car firmalarının en iyi fiyatlarını bir arada görebildiğinizde de en sağlıklı ve en ekonomik kararı vermek çok kolaylaşıyor. Bayram için rezervasyon yoğunluğumuz başladı, kiralık araba bulmanın en zor olduğu dönemlerde bile Tasit.com’da mutlaka bir araç bulabilirsiniz. “ diyen Kabakoğlu, Ramazan Bayramı’nda uygun fiyatla araç kiralama yapmak isteyenlerin acele etmesi gerektiğini vurguladı.

Haberin Devamı