Gazete Vatan Logo

Bayramda acı bilanço: 112 ölü

Dokuz günlük bayram tatilinin 7’nci gününde kazalarda ölü sayısı 112’ye, yaralı sayısı 671’e çıktı. Çorum’da TIR’la çarpışan otomobildeki 2’si çocuk beş kişi öldü.

Bayramda acı bilanço:  112 ölü

ANADOLU Ajansı’nın derlediği bilgilere göre, dokuz günlük Kurban Bayramı tatilinin 7’nci gününde Kırşehir, Kayseri, Kahramanmaraş, Muğla, Antalya, Adana, Balıkesir, Kırıkkale, Çorum, Adıyaman, Kütahya, Elazığ, Ordu ve Bursa’da meydana gelen trafik kazalarında 9 kişi öldü, yaralanan 73 kişi de hastanelere kaldırıldı. Böylece yollarda trafik yoğunluğunun başladığı 17 Ağustos Cuma günü mesai bitiminden Kurban Bayramı tatilinin yedinci günü saat 18.30’a kadar yurt genelinde şehirlerarası ve şehir içi yollar ile kırsal yerleşim birimlerindeki yollarda meydana gelen trafik kazalarında hayatını kaybedenlerin sayısı 112’ye, yaralananların sayısı da 671’e yükseldi.

Nişan dönüşü öldüler

Çorum’un İskilip ilçesinde otomobil ile TIR’ın çarpışması sonucu otomobil sürücüsü ile eşi, iki çocuğu ve kardeşi yaşamını yitirdi. Sürücü İrfan Ünlü’nün (40) kullandığı otomobil, İskilip-Çorum karayolunun 14’üncü kilometresinde Mehmet Yücetürk idaresindeki 19 PE 845 plakalı TIR’la çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü ile araçtaki eşi Ayşegül (37), çocukları Samet (13) ve Mustafa Semih (11) ile sürücünün kardeşi Mustafa Ünlü (20) olay yerinde can verdi. İtfaiye ekiplerince sıkıştıkları yerden çıkartılan cesetler, savcının incelemesinin ardından İskilip Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Ünlü ailesinin Kahramanmaraş’ta bir yakınlarının nişanına katıldıktan sonra İskilip’e döndükleri öğrenildi. Kazada ölen İrfan Ünlü, eşi Ayşegül, çocukları Samet ve Semih ile sürücünün kardeşi Mustafa Ünlü’nün cenazesi Bayat Merkez Camii’nde kılınan ikindi namazı sonrasında ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Haberin Devamı