Gazete Vatan Logo

Bayram tatilinde kötü haberler peş peşe geliyor

Bayram tatilinin memleketlerinde ve tatil bölgelerinde geçirmek isteyenler dünden bu yana yollara çıktı. Yollarda çok sayıda trafik kazası meydana geldi ölü ve yaralı haberleri gelmeye başladı

Bayram tatilinde kötü haberler peş peşe geliyor

Kütahya'da otomobil devrildi: 2 ölü, 4 yaralı

Kütahya'da otomobilin devrilmesi sonucu aynı aileden 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Cihan Ünaldı (26) idaresindeki 27 RN 526 plakalı otomobil, Kütahya-Afyonkarahisar karayolunun 17. kilometresinde bölünmüş yolda refüjü aşarak karşı şeride devrildi.

Kazada, sürücü ile Münevver, Baki Muhammet, Hasan (65), Semanur (21) ve Eymen Efe Ünaldı yaralandı.

Sağlık ekiplerince Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan Hasan ve Semanur Ünaldı müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Ünaldı ailesinin, İstanbul'dan Antalya'ya gittikleri öğrenildi.

Emniyet şeridinde duran tankere çarptı: 2 ölü
KOCAELİ'nin Dilovası ilçesinde, Osmangazi Köprüsü yolunda emniyet şeridinde duran zamk yüklü tankere çarpan hafif ticari aracın sürücüsü Ali Can Iğdırlı (29) ve yanındaki Bahar Karaaslan (28) yaşamını yitirdi.
Kaza, sabah saatlerinde, Osmangazi Köprüsü yolunda meydana geldi. Yalova yönüne giden Ali Can Iğdırlı yönetimindeki 54 KY 885 plakalı hafif ticari araç, henüz belirlenemeyen bir nedenle, Rüstem Yelken'in emniyet şeridine park ettiği 41 R 6313 plakalı zamk yüklü tankere çarptı. Hafif ticari araç tankerin altına girerken, ihbar üzerine olay yerine itfaiye ve 112 Acil ekipleri geldi.
İtfaiye ekipleri hurdaya dönen araçta sıkışan Ali Can Iğdırlı ve Bahar Karaaslan'ı çıkardı. 112 Acil ekibinin yaptığı kontrolde, Iğdırlı ve Karaaslan'ın öldüğü belirlendi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Ali Can Iğdırlı ve Bahar Karaaslan'ın cenazeleri Gebze Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Bursa'da otomobil şarampole devrildi: 1 ölü, 1 yaralı
Bursa'nın Mudanya ilçesinde otomobilin şarampole devrilmesi sonucu bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Kevser Güler'in (48) kullandığı 48 GA 456 plakalı otomobil, Depedevrent-Geçit mevkisinde şarampole devrildi.
Kazada ağır yaralanan sürücü ile ablası Şerife Güler (51), 112 Acil Servis ekiplerince Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Bir çocuk annesi olduğu öğrenilen sürücü Güler, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Şerife Güler'in yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin devam ettiği belirtildi.
Burdur'da otomobil şarampole devrildi: 1 ölü, 2 yaralı
Burdur'un Karamanlı ilçesinde otomobilin şarampole devrilmesi sonucu anne hayatını kaybetti, eşi ve bebeği yaralandı.
Antalya'dan Burdur'un Yeşilova ilçesine giden Ramazan Boz idaresindeki 07 YR 022 plakalı otomobil, Karamanlı çevre yolunda şarampole devrildi.
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri, yaralanan sürücü ile eşi Melek Boz (27) ve 1 yaşındaki kızları Amine Sultan'a müdahale etti.
Sağlık ekipleri anne Boz'un olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Melek Boz'un cenazesi olay yerindeki incelemenin ardından Tefenni İlçe Hastanesi morguna gönderildi.
Burdur Devlet Hastanesine kaldırılan sürücü Boz ile kızı Amine Sultan'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Kaza nedeniyle etrafa saçılan, Ramazan Bayramı için yaptırıldığı değerlendirilen bir tepsi baklava ile bebeğin bayramlık kıyafetleri dikkati çekti.
Bolu'da motosiklet otomobile çarptı: 1 ölü
Bolu'nun Mengen ilçesinde park halindeki otomobile çarpan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre, Gökçesu beldesinden Mengen yönüne giden Recep Göktepe (56) idaresindeki motosiklet, Yazıyaka Mahallesi'nde yol kenarında park halinde bulunan 14 GH 478 plakalı otomobile arkadan çarptı.
Kazada ağır yaralanan Göktepe, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.
Göktepe, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Virajı alamayan otomobil devrildi: 6 yaralı
YOZGATın Sorgun ilçesinde virajı alamayarak devrilen otomobilde bulunan 6 kişi yaralandı.
Kaza Sorgun'a bağlı Burunören Köyü yakınlarında meydana geldi. Sorgun istikametinden Çekerek istikametine gitmekte olan 27 yaşındaki Adem Uslu yönetimindeki 66 HB 842 plakalı otomobil, Burunören Köyü yakınlarında virajı alamayarak şarampole devrildi. Kazada sürücü Adem Uslu ile aynı araçta bulunan Şemsinur, Mustafa Uslu, İbrahim, Şemsi ve Ferhat Uslu yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Ambulansı tarafından Sorgun Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Kırıkkale'de trafik kazaları: 14 yaralı
Kırıkkale'de meydana gelen trafik kazalarında 3'ü çocuk 14 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Haydar Kargın'ın kullandığı 06 F 1952 plakalı otomobil, Kırıkkale-Samsun karayolu 30. kilometrede Bünyamin Altınok'un idaresindeki 06 FG 4542 plakalı otomobil ile çarpıştı.
Kazada sürücüler ile Münevver Altınok (68), Candan Altınok (34), Ali Evren Altınok (10), Yağız Altınok (6) ile Vedat Yivli (33), Zahire Yivli (35), İklim Cemre Yivli (5) ve Müderris Kargın (27) yaralandı.
112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Zincirleme kaza
Öte yandan, Kırıkkale-Ankara karayolunun 6. kilometresinde 6 aracın karıştığı zincirleme kazada ise Bülent Sağlık ile Aslıhan Talu, Abdullah Talu ve Murat Talu yaralandı.
Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Haberin Devamı